0 oy
1,151 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Merhaba arkadaşlar 5ayin içindeyim fakat aniden depresyona yakalandım kendimi çok kötü hissediyorum hep mutsuzum aşırı derecede halsizim hep yorgunum evimin işini yemeğini yapamıyorum hayattan soğudum sanki çok mutsuZum enerjim hiç yok ic sıkıntım vardı çok şükür geçti fakat halsizlik ısteksizlik mutsuzluk enerjim hiç yok onlar geçmedi 1 aydır psikolok ilaç kullanıyorum ne zaman geçer bu süreç ne zaman eskisi gibi olurum lütfen cevaplayin

24 Cevap

0 oy
(543 puan)
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Sosyal bir hayattan bı anda hamilelik vücut ağrıları değişimden dolayı kendini beğenmeme gibi şeyler. Bence bi silkelenin toparlayın kendinizi dünyaya bir Bebek getiriyorsunuz vede çok güzelsiniz  kendinizi şımartın mutlu edin tek çare bu daha durun son haftalar daha sancılı olacak. 
-Reklam-
0 oy
(384 puan)
Canim.bende oyleydim ben 7 8 haftalarda bu ilk 3 ay icinde oyleydim yine oluyordu bende hayattan b2zmistim .cok tuaf bir surecten geciyoruz kisitlaniyoruz .bide ben yasaklara denk geldim anca ewdeydim suam 37 haftaya giricem insalah ama olumlu dusunun bebegin hareket ettikce daha cok baglaniyorsunuz fotograflarini falan gorunce daha mutlu oluyosun zaman gectik ce geciyor sadece sukut .bende cok agladim aglamadigim sey kalmadi inanin.
0 oy
(110 puan)
Allah aşkına cahil cahil 'şu ilaçları içmeyin' falan yazmayın yorumlara. Sanki keyif verici madde bu. Hiç kimse bu hale gelip ilaç kullanmak istemez. Hiç bir doktor da keyfinden bu ilaçları yazmaz. Kanser hastasına bırak şu kemoterapi ilaçlarını ya da şeker hastasına bırak şu insülini diyemeyeceğiniz gibi depresyon hastasına da aynı şekilde bunu diyemezsiniz. İlacı bırakan Allah korusun kendi canına kıysa siz mi alacaksınız vebalini. Herkes doktor olmuş maşallah. 
0 oy
(199 puan)
26 hafta 6 günlüğüm aynıyım bide sıcak ateş basması depresyon doğurana kadar delirmeyiz inşallah Allah yardımcımız olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 518 göst.
0 oy
5 cevap 329 göst.
0 oy
2 cevap 436 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.

651,807 soru

3,430,420 cevap

4,263,050 yorum

184,228 üye

...