0 oy
313 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Merhaba dış gebelik bir belirti verir mi yoksa vermeden aynı hamilelik gibi ilerlermi 

6 Cevap

0 oy
(357 puan)
Kese görünmez canım normal ve alttan muayeneyle
(48 puan)
Kese var dedi ama içinde birşey yok
(424 puan)
Kese görünür canım. Bebek kanalda gelişir.
(357 puan)
Canım kese rahimde göründüyse bebek sonraki haftalarda görünebilir benim 5. haftada kese göründü 6. hafta bebeği gördüm ve kalp atışını duydum
(48 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(170 puan)
Kese başka yere yerleşmiş olur dış gebelikte rahimde görünmez. Çok şiddetli ağrılar ve kanama olur ayrıca canım. 
(48 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(424 puan)
Beta Hcg değerin duzensiz artış gösterir. Belki anlamazsın bile. Lekelenmem oluyordu benim 3300 leri gördüm. Keseyi de gördüm. Kalp atışı zamanı gelince değerim düşüşe geçmiş 2600 e düşmüştü sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı.
0 oy
(152 puan)
Bende dış gebelik geçirdim adetim den önce 2 3damla pembe akıntı geldi sonra normal adet oldum adetim Bitti mide bulanması halsizlik vardı şüphelendim test yaptım silik çıktı kan testinde anladım hamile olduğumu değer yükseliyor ama normal yükselmiyordu 2 günde bir 2katına çıkması gerekirken çıkmıyordu kese görünmedi tüpte de değil di karın boşluğundaymış iğne ile düşük yaptım hiç bir ağrım hiç bir şeyim yoktu normal gebelik gibiydi herkeste aynı olmaya biliyor ağrılı olan da var ama dış gebelikte kese görünmez ve beta hcg normal düzeyde artmaz az artıyor 
0 oy
(615 puan)
Dış gebelikte kesinlikle kese görünmez yasadim daha önce ve kan değerinde yeterli artış olmaz..
(615 puan)
Dış gebelikte bebek tiplere yerleşir rahime düşmez kese görünmez ve bthcg yukseklmez yaşadım ve farkedilmesi tüplerinden biri alındı ikinci geveligim suan 8 haftalık 6 hafta da keseyi gördük bebek yoktu doktor kimyasal gebelik olabileceğini söyledi yine de bekleyelim dedi 2 hafta sonrasında allah'a şükür bebeğimi de gördük kalp atisinida
    Dış gebelik ve kimyasal gebelik çok farklı birinde kese görünür bebek oluşmaz birinde kese dahi oluşmaz tuplerde kalır..
(424 puan)
yeniden gösterildi
3 doktordan ve patolojiden daha iyi bilecekseniz sıkıntı yok. Benim de tüplerimden birinin alınma durumu vardı ve hastanede de yattım. Ama çok şükür doktor şansım oldu. Batmanda kalmış olsaydım alınacaktı.
(424 puan)
düzenledi
Aksine kimyasal gebelikte kese asla görülmüyor. Onu da arkadaşım yaşadı. Google bile yazsanız kimyasal gebelikte kesenin oluşmadığını, dış gebelikte yanlış yerde oluştuğunu kanalda vs kaldığını görürsünüz.
(424 puan)
Dr. Meriç Çağrı Ağır, şöyle konuştu: “Kimyasal gebelik, son adet tarihinden yaklaşık 3 hafta sonra vücuttaki B-HCG hormonunun yükselmesiyle başlar. Ancak kimyasal gebeliklerde HCG testi pozitif olmasına karşın, ultrason ile gebelik kesesi görülmez. Genellikle ciddi bir kanama ve ağrı olmadan düşük gerçekleşir.

 Embriyonun doğuma kadar geçen zamanda gelişmesi, büyümesi ve yaşaması için gerekli olan bu kese her hamilelikte bazen de dış gebelik durumlarında oluşur.
(424 puan)
Tasvir ettiğiniz kesenin görülüp bebeğin görülmeme durumu ise boş gebelik olarak adlandırıliyor. Kusura bakmayın bu kadar açıklama içinde biraz mesleki deformasyon.
0 oy
(360 puan)
Aynı gebelik gibi ilerliyo canım ama kanama basliyo belli bı zaman sonra ben yaşadım maalesef 2 güne bir beta ya bakıldı 10 gün sonra tanı kondu. 
(360 puan)
Kese flan görünmüyor hiç geç döllenme mi diye bekledik ama dış gebelikmis

İlgili bir soru bulunamadı

654,087 soru

3,439,297 cevap

4,272,825 yorum

184,818 üye

...