0 oy
1,103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (103 puan)

Hanımlar merhaba. 29 haziranda bende doğum yaptım şuan anca yazabiliyorum. Pazartesi günü kontrolüm vardı doktorüm eve gönderdi perşembe günü tekrar gel dedi suni sancı verecekti bende doktoruma söylemedim fakat suni sancıda almak istemedim. Eve gittiğimde oturdum düşündüm nasıl doğursam diye :) annem her konuda bana destek olur Allah razı olsun , eşinle ilişkiye gir dedi sancını başlatır dedi. O gün gece saat 1 buçukta belim ağrımaya başladı daha sonra kasıklarıma vurdu arada bacağımada vuruyordu ağrı. Sabah 5 e kadar o şekilde sancı çektim. Allaha çok şükür ağrılarım çok ağır değildi adet ağrısı gibiydi. Sabah saat 6 da uyumuşum biraz 1 saat felan. 7 de kalktım ağrılarım yoktu ayağa kalktım sabah kahvaltımı hazırlarken arada yine hafiften belimden kasığıma başladı ağrı  yürüdüm , çömelme hareketi yaptım. Hastaneue gittiğim zaman doğuma alsınlar açılmam olmuş olsun inşAllah 1 cm çıkmaz diye elimden geleni yapıyorum. Otobüse bindim hastaneye gittim tabi ağrılarımı hissetmiyorum. Nst çektirdim düzenli sancılarım çıktı. Ebeler çatı muayenesi yapsın dediler ebe baktı 4 cm açıklığın var dedi. Eve gidecektim banyo felan yapıp çantamı alıp gelecektim ben ama süpriz oldu haberim bile olmadan yatışım yapılmış göndermediler :) hazırladılar doğum için ebe nst ye bağladı tekrar sancımı hissetmiyordum en son 5 cm olmuştu 1 saat içinde felan , ebe suyumu patlatırken bebeğim yukarı sıçradı ve acilen sezeryana alındım acil olduğu için tamamen uyutuldum. Uyandığımda narkozun etkisinde olduğum için biraz ağrım var felan diye bağırmışım :D bi tane sevdiğim ebe vardı kendime geldiğimde abla ben seni çok sevdim dedim :D en çok beni sevdin ama en çokta benim canıma okudun dedi :D bebeğim yukarı sıçradığı için kordon sarkması oldu bu yüzden acil sezeryana alındım :) mis kokulumda iyiydi o şekilde olduğu için biraz nefes sıkıntısı yaşadı 3 4 saat küvezde kalıp sonra yanıma geldi çok şükür dünyalar benim oldu Allahım herkese nasip etsin , korkulacak bir şey yok canlarım benim normal doğumda olsun sezeryanda , şuan Allaha çok şükür iyiyim bugün çıkışım olacak doğumu yaklaşan tüm kardeşlerime Allah yardım etsin cesaretli olun ben tek başıma yatış yaptım kimsenin haberi yoktu yatışım olduktan sonra haber ettim çünkü banada süpriz olmuştu. Eğer bir sorunuz varsa cevaplayabilirim hanımlar :)

Gebelik haftası 39+1 doğdu

5 Cevap

0 oy
(9 puan)
Maşallah allah bağışlasın sana rabbim anmalı babalı büyüksün inşallah darısı benim başıma 39+6 benim kide
(103 puan)
Amin insAllah canım darisi sana :)
-Reklam-
0 oy
(90 puan)
Kız ne güzel kolaymış gibi anlatıyon jsjsjbu arada hayırlı evlat olsun inşallah canım
(103 puan)
Çünkü hala doğurduğuma inanamiyorum :D ama gercekyem Allah yardim ediyo sanki hic yasamamis gibiyim :) her sey anlik oliyor zaten :)
(90 puan)
Maşallah canım sana darısı bize
(103 puan)
Amin insAllah hamile misin anne misin :)
(90 puan)
Hamileyim jsj
(103 puan)
Hayirlisi canim Allah bir seste kurtarsin ins. :)
(90 puan)
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
(30 puan)
Allah analı babalı büyütsün canım hangi şehir hangi hastanedesiniz 
(103 puan)
Amin canim sagol :) tokat devlet hastanesinde dogum yaptim :)
0 oy
(30 puan)
Allah analı babalı büyütsün canım hangi şehir hangi hastanedesiniz aceba 
0 oy
(829 puan)
Allah analı babalı büyütsün güzel ömrü olsun inşallah çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler doğum hikâyenizi paylaştığınız için bende bugün 39+1 im normal istiyorum yarın kontrolüm var bakalım Allah tüm hamilelere bir avazda sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 
(103 puan)
Amin insAllah canim :) kotu seyler anlatip kimseyi korkutmaya yada uzmeye gerek yok bence oyle dusunuyorum canim benimde ilk gebeligimdi kendimden pay bicerek yazdik tabiki :) ama gercekten korkacak bisey yok :) darisi sana canim bir seste kurtul insAllah :)
(829 puan)
Amin canım inşallah teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 544 göst.
20 Aralık 2020 Doğum kategorisinde Tevrat (8 puan) sordu
0 oy
2 cevap 430 göst.
13 Temmuz 2020 Doğum kategorisinde Kardelen_34 (465 puan) sordu
0 oy
7 cevap 1,127 göst.
0 oy
4 cevap 668 göst.

652,026 soru

3,431,291 cevap

4,264,041 yorum

184,284 üye

...