0 oy
417 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (53 puan)
Kizlar gunaydin. Ben 15 haftalık hamileyim. Gecen haftaki kontrolümde doktor bebeğin eşinin biraz asagida oldugunu söylemişti. Dün gece de kahverengi lekenemem oldu. Doktorum normal olduğunu söylemişti korkmamam için uyarmisti önceden ama yine de çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan var mı? Ne yapmam gerek? Şimdiden tesekkurler. Allah bebislerinize sağlıkla.kavusmayi nasip etsin inşallah. 
Gebelik haftası 15

7 Cevap

0 oy
Bende geçen haftta detaylıya girince bebeğin eşi aşağıda ama endişe edilecek durum değil dedi.. Lekelenmem falan yok ama endişe etme dedi kuzum.. 
(53 puan)
Bana da öyle dedi ama ben yine de çok korktum o an. Elim ayağım boşaldı resmen. Teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinize.
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Canım benim de 3.5 aylıkken lekelenmem oldu progestan kullaniyordum bebegin esi ondeymis daha sonra kanamam oldu iki kere uc gun kanamayla hastanede yattım daha sonra kanamalara lekelenmeler azaldı... Ama çok şükür şimdi 33 haftalik olduk.. :) rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ınşallah.. Bu arada uzan canım bol bol ben bir ay kalkmadım yerimden.. 
(53 puan)
Ben de kalkmiyorum artık. Ama.ilac vermedi doktor.  İnşallah biz de atlatır geliriz o günlere. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
0 oy
(151 puan)
Bende pazar günü 14.haftalıkken kanama yaşadım. Plesanta aşağıda malesef benimde.cok şükür şimdi sadece wcden wcye peceteye gelen damla damla kahverengi lekelenmeye dönüştü.pazar gününden beri yatıyorum bol bol su içiyorum. Inşallah zaman hemencecik geçer de şu durumu atlatırız:)
(53 puan)
İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de aynen dediğiniz şekilde lekelenme durumu. Rabbim bebeklerede bize de sağlık versin inşallah.tesekkur ederim.
0 oy
(724 puan)
Canım benimde ilk böyle başladı kahverengi lekelere başladı kanamaya döndü ama benim doktorum sebebini bilememjsti doktor değişince anlamıştık 30 hafta olduk çok şükür ama her hafta iğne vuruluyorum progestan kullandım günde 3 defa uzun süre yeni bıraktık iğneye devam hala killanmiyosun bence kullanmalısın riske atma derim ve sürekli dinlen uzan kalkma yatağından zor bir süreç
(53 puan)
İlaca gerek görmedi acildeki doktor ama ben birazdan kendi doktoruma gideceğim yine de.tesekkur ederim Rabbim hepimize ve bebeklerimize şifa versin
(724 puan)
Normalde benim eşim de sınırda çok aşağıda değil ama doktorlar riske atmak istemedi büyük ihtimalle kendi doktorun başlar zaten
0 oy
(186 puan)
Merhaba ben de 16. Haftada plesantanin aşağıda olması nedeniyle kanama yaşadım 2 hafta rapor almak durumunda kaldım. İlişki konusunda plesanta yukarı çıkana kadar çiftlerin birbirinden biraz uzak durmasinda fayda var eğer 2 hafta kadar dinlenir ve ağır iş yapmazsan inşallah plesanta yukarı çıkar zaten. Dikkatli olun ben de sabah uyandigimda ayağa kalktığımda yoğun bir kanamaya güne kötü başlamıştım bu yüzden..
(53 puan)
yeniden gösterildi
Doktorum cumartesi günü kontrolde uyarmıştı bizi kanama.olabilir korkma sakın diye ama ben görünce aynen dediğiniz gibi dehşete kapıldım elim ayağım boşaldı. Direk acile gittik de öyle rahatladım. Yine de kendi doktoruma gorunecegim birazdan. İnşallah çıkar dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim.
(186 puan)
Bizim de hala aklımıza geldikçe kötü oluyoruz alışıldık bir durum değil maalesef..hepimize şifa diliyorum sağlıkla kucağımıza alıp en güzel şekilde yetiştiririz inşallah evlatlarımızı..
0 oy
(199 puan)
Bol bol dinlen ayakta çok durma benimde öyleydi 25 haftaya kadar yukarıya çıktı benim seninde çıkar merak etme
(53 puan)
İnşallah çıkar zaten pek iş yapmıyordum ama yine de daha dikkatli olacağım artık. Çok teşekkür ederim.
0 oy
(609 puan)

Geçmiş olsun canım benimde bu salı uyandığımda altım full kanla doluydu çok korktum hemen doktora gittik.. bana da bebeğin eşi aşağıda ve rahimde açıklık var denildi.. hemen haftada 1 er defa vurulmak üzere 5 tane iğne ve progestan yazdı doktorum.. 2 -3 gün kadar kanaman olabilir korkmamı söyledi doktorum ama şükür kanamalarım şimdi sadece hafif hafif peçeteye gelio.. doktorum bu durumun normal olduğunu söyledi kimnde kan içeri akar kiminde de böyle dışarı dedi.. bol su içmem gerektğini söyledi.. en azından 1 hafta uzanıp dinlenmeye dikkat ediyorum bi yemek yapmaya kalkıyorum onda da hafif şeyler yapıyorum ayakta çok kalmamak için mecbur öyle inşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder Rabbim <3

(53 puan)
İnşallah çok aminn. Size de çok geçmiş olsun.

650,162 soru

3,423,930 cevap

4,255,953 yorum

183,741 üye

...