0 oy
306 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (882 puan)

Merhaba anneler ve anne adayları :) 30+4 günlük hamileyim süt sağma makinesi almak istiyorum araştırma yapıyorum ama henüz tam bir fikrim yok bana önerebileceğiniz uzun şekilde kullanabileceğim (2.çocukta dahi) şarjlı ve elektrikle çalışan makine önerinizi bekliyorum pilli olarak lansinoh buldum hem elektrikli hem pilli ama pilli tam performans vermiyormuş sanırım yardımlarınızı bekliyorum :)

Gebelik haftası 30+4

3 Cevap

0 oy
(148 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Makine sütü artırmak için çok önemli . 

Süt olayı emzirme olayı çok farklı bir durum. Gerçekten uzun uzun emzirmek istiyorsan sabirliyim diyorsan bence makine kiralamalisin veya ikinci el al. Mutlaka ilk günlerde sağım yap. Süt nasıl oluşuyor. Doğumdan sonra bebeği direkt göğsü tutturuyorlar . Bebek çektikçe geliyor ancak 4kg olgun 41haftada doğmuş bir bebek bile çekmeyi 40gunde öğreniyor . Bu yüzden ben hem emzirdim o uyurken sagdım. Sütüm de arttı da arttı dondurucuya bile attım. Ancak bu süreç ilk 3aydan sonra olmuyor . Süt ondan sonra cosarak akmıyor bebek emdikçe geliyor sagilmiyor. Ancak çalışan birisi isen iş yerinde 3saatte bir sağman gerekli azalmamasi için . Göğüs bosaldikca süt uretiliyor. Velhasıl kelam ben ikinciye gebeyim . Hastaneye doğuma goturcem makineyi. Benimki avent elektrikli . Tavsiye ederim ancak pahalı. Almak istemezsen kiralama gibi seyler var . Manuel de vardı  ancak kullanamadim. Tavsiye etmiyorum
(882 puan)
Çok çok teşekkür ederim bilgiler için markayı bir araştırayım :)
-Reklam-
0 oy
Yigenim erken doğum yaptığı için çocuk bir ay küvette kalmıştı o zaman makine kullandı bir ay daha 20 yaşında göğüsleri çok çirkin bir şekilde sarktı torba gibi tevsiye etmem hiç belkide kişiden kişiye değişir ama kendi gözümle gördüğüm için asla kullanmam demiştim
(882 puan)
Anladım cevabınız için teşekkür ederim :)
0 oy
(399 puan)
Diamond mama aldım ben canım masaj kısmıda var lancivoda güzel ama pahalı bend diamond mama tercih ettim ikilisi lancvonun tekli fiyatında sarkmada olmaz korkma kişiden kişiye değişir bebek emerkende sarkıcak zaten süt gelmemesinden iyidir sağmak ki ben daha öncede sağdım öyle banal bir sarkma yok sporlada toparladım yine olursa yine toparlarım bebeğim için süt olsunda :)
(882 puan)
Çok teşekkür ederim araştırayım markayı zaten spor çok önemliymiş bebeğimi düşünüyorum şu an sporla toplarım gerisi önemli değil  süt olsunda :)
(399 puan)
Araştırın tabiki ben 1 ay araştırarak aldım :)
(882 puan)
Çok sağolun :)

649,444 soru

3,421,402 cevap

4,253,034 yorum

183,558 üye

...