0 oy
166 göst.
Doğum kategorisinde (11 puan)
Başakşehir cam ve sakurada sezeryan doğum yapınca tek kişilik oda tutuluyo mu bilen var mı aranızda
Gebelik haftası 29.3

1 cevap

0 oy
(165 puan)
Bende orda yapmayı düşünüyorum doğumumu Bi yakınımız tek kişilik odalar var demişti bende tek odayı tercih ediyorum bir kerede muayene olucam gerekliymiş doğum için fazla Bi bilgim yok malesef bilen varsa bende bekliyim 
(165 puan)
isan Perşembe günü Başakşehir çam ve Sakurada acil spinal sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. Postu açmamdaki amaç hastaneyi merak eden anne adaylarına bilgi vermek adına.

Ameliyatım çok hızlı ve sorunsuz geçti hatta tek memnun kaldığım tarafı oydu diyebilirim. Odalar tek kişilik denmişti burda açılan postlarda bende mutlu olmuştum ama hayır değil. 2 kişilik odalar maalesef. Ben sezeryan katındaydım tabi normal doğum tarafı nasıldır bilemem. Benim kaldığım kata mı özgüydü bilmiyorum temizlik konusu berbattı. Sabahları 1 defa gelip yarım yamalak temizleyip birdaha uğramıyordu personel hanımlar.

Bende değil ama kaldığım odadaki diğer hanımda hastane kaynaklı ihmaller gördüm. 2 gün boyunca normal doğum sancısı çektirip fazla kanama olmasına rağmen 9 cm den fazla açılmayınca sezeryan yaptılar ve ameliyattan sonra kan takmak zorunda kaldılar perişan olmuştu kadın.

Güvenlik konusu çok sıkı memnun kaldık.

Babalar doğumdan sonra sadece 1 defa 10 dk görebiliyor bebeklerini. 3-4 gün kalsanız bile farketmiyor. Taburcu olsanız bile servise girip eşya taşımaya yardım ettirmiyorlar. Kattaki asansör tarafına kadar alıyorlar.

1 kişi refakatçi kalabiliyor ve ne kadar kalırsanız kalın değiştiremiyorsunuz burada eskiden yazılan yazı var sezeryan ile ilgili
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
5 cevap 557 göst.

653,778 soru

3,438,157 cevap

4,271,613 yorum

184,736 üye

...