0 oy
257 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
18+4 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde bacaklarımda ara ara gelen şiddetli ağrılar oluyor normalmi benim gibi olanınız varmı korkuyorum doktoruma soru ** randevuma daha bir hafta var yardımcı olurmusunuz?
Gebelik haftası 18+4

1 cevap

0 oy
(724 puan)
Canım dediğin zamanda bende de sancı oldu ters harekete bağlı olarak. Doktora gittim ultrasonda rahim kasılmıstı. Şekli değişmişti yani. Doktor acılmam var mı yok mu kontrol etti. Şükür ki yoktu. Birkaç gün bir şey yapma sadece yat dedi. Bence sen de ne yap et randevusu yarına al veya acile git.
(22 puan)
Maalesef benim yatma gibi bı seçeneğim yok sancıdan gebersem bile. Bir buçuk yaşında kızım var 18 yaşında kucağıma aldım bu ikinci olucak ben eşimin ailesiyle birlikte yaşıyorum kayınvalidem çalışıyor kayınbabam üvey yani eşiminde birşeyi olmuyor tam sekiz kişinin sorumluluğu benim üstümde hastayım yapamadım desem bile nasıl kadınsın sen ben hamileyken şunu yapiyodum bunu yapiyodum diyo yani ölsende yapicam diyo yani anlayacağın herşey benim üstümde temizlik bulaşık çamaşır yemek birde çocuğumla ilgileniyorum bunlar hariç sabah sekizde kalkıyorum hergün yatana kadar durmadan iş yapıyorum.
(724 puan)
Canım benim sana sarılmak istedim... Allah yardımcın olsun. Şu saydıkların bile sancı sebebi. Zaman geçtikçe insan kimse için kendini riske atmamayı öğreniyor sanki.  Allah senin de şartlarını kolaylastirsin
(22 puan)
Amin çok teşekkürler beni anlayabildiğin için inan sarılmış kadar oldum sana.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 329 göst.

668,622 soru

3,499,847 cevap

4,353,564 yorum

188,546 üye

...