0 oy
323 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (56 puan)
Bebeğin suyu azmis. Ben gerçekten çok su içen biri değilim. 3 litre su icersem suyu artarmis kizlar. Su içerek arttıran oldu mu bu çözüm yolu mantıklı mı ?? Komik olacak da bebek midemde değil ki yahu su içince mideme gidiyor sonra da idrarla atılıyor??
Gebelik haftası 20

7 Cevap

0 oy
(56 puan)
 
En İyi Cevap
Kizlar hepinizden Allah razı olsun çok mantıklı ve akılcı cevaplar yazmışsınız mantığima da yattı artık ihmal etmem.  Sağ salim kucaginiza bebisleri alırsınız inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(2,333 puan)
Canım o içtiğin su direk dışarı atılmıyor vücudun onu kullanıyor senin kan hacminin artması lazım gebelikte . Kanın %90 ı su sen su içmez isen bebeğe nasıl o su iletilecek amniyon sıvısının bir kısmı bebeğin çişi bebek çiş yapacak ki yeterince o sıvı dengelensin bir de qmniyon sıvısı temizlenmesi için arada anne suyuyla değiştiriliyor bilmem suyun önemini anlatabildim mi senin 3 litre su içmen lazım 
0 oy
(640 puan)
Bebek su içinde yüzüyor ama sen su içeceksin ki suyu temizlensin yenilensin 
0 oy
(106 puan)
22 haftada suyum azdı en derin cep ölçümü 3 çıkmıştı . Ilerde bize sorun çıkarır dedi 3 litre su karpuz armut meyveyi biraz arttığında ve hep soluma yatarak şuan bebeğimin suyunu duzelttik. 28 haftamdayım. Bu şu işinin şakası yok hayatım elimizden geleni yapmalıyız ha yine artmıyorsa takdiri ilahi. Ben ilk bebeğimi 34 haftada doğum yaptım bu sebeple hareketi azaldı diye gittim 18 gün hastanelerde serumlar antibiyotikler süründüm. Yavrum 2 kilo doğdu ve doğum sonrası emzirme ve büyütme olarak o kadar sorun yaşadım ki. Başına gelmiş biri olarak komik gelmesin ilk çocukta aklıma gelirse içiyordum bende sonra yaşayınca o günleri şimdi 2 .bebeğim ve temkinli davranıyorum şu içmek için zorluyorum kendimi. Bebeğin suyu her 4 saatte bir annenin vücudundan yenileniyor. Ihmal etme meyveyi ve suyu arttır tatlım. 
0 oy
(2,298 puan)
Suyu çok içen biri olmadigin için suyu azalmistir gebelikte boşuna dontorlar bastirmiyor 3 litre su diye 
0 oy
(391 puan)
bende 7 aylığım gittim suyun az dedi . yani o ki zar zor bebeğe yetişiyor dedi . bende yorgunluktan işten fırsat bulup su dahi içemiyordum . şimdi elimde sisemle dolaşıyorum öyle . bilmiyorum acaba doğuma kadar düzeltebilir miyim . bilgisi olan var mı ya. 
0 oy
(29 puan)
yeniden gösterildi
Meyve yerseniz bol bol o size yararlı bide en iyisi havuç suyu bebeğin suyunu çoğaltiyo doktorunuza danışın ihmal etmeyin  

653,569 soru

3,437,384 cevap

4,270,781 yorum

184,688 üye

...