0 oy
316 göst.
Tüp Bebek kategorisinde
Eşimde sperm sayısı az şekli bozuk hareketliliği az... Doktor direkt tüp bebek dedi.. Randevumu aldım. İcimde inanılmaz bi korku var.. Kendim astım bronsıt hastasıyım zor nefes alıyorum. Yumurta toplalama işleminde narkoz veriliyormus bunu kaldırabılırmıyım hiç bilmiyorum.. Verilen iğne ve haplar aşırı kilo yapıyormuş, ben zaten suan cok kıloluyum.. Nette izlediklerim benı cok korkuttu.. Bugun eşime yapamıycamı söyledim... Bu sürece şuan hic ama hiç hazır değilim... Benım gibi olan varmı aranızda.. 

6 Cevap

0 oy
(134 puan)
2 aşılama 4 tüp bebek yaptım olmadı nasip kısmet benim eşimde varikosel verdi verdikleri narkoz ayılmanla 1 saat bile sürmüyor kilo konusu da bünyeden bünyeden değişiyor ben kilo almadım Allaha emanetsiniz hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkma
-Reklam-
0 oy
(583 puan)
Öncelikle geçmiş olsun. Korkulacak bi surec degilomcelikle bunu bilin. Maddi manevi zor bı süreç ama sonuç herşeye değer. Yumurta toplama işleminde anzetezi veriliyor ama yarım saat bir saate kendinize geliyorsunuz. Zaten doktorunuz sizi en iyi şekilde yönlendirir. Hormon kullanılıyor bu süreçte. İştah açılması vs yapıyor doğru evet ama düzenli ve sağlıklı beslenip yürüyüş de yaparsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ve emin olun o sürece girmek bile muhteşem güç veriyor insana. Sabrın mükâfatını almak. O mucizeyi düşünün ve kendinizde o gücü bulun inşallah. Gönlünüzce olsun herşey. 
0 oy
(239 puan)
Canım o kadar zorlu islemler ağrılı işlemler olsa bu kadar kişi yaptırır mi o şekilde düşün. Benim kuzenim yaptırdı hiçte kilo almadı. Ağrı , acı vs hicbirsey hissetmedi. Sonucu güzel olacak bebek sahibi olacaksın güzel seyler düşün kendini rahatlat. Bak sıkıntıda varmış daha fazla zaman geçmeden yaptır bence. Ya da bu korkularını bir doktora danis o seni daha iyi rahatlatır. 
0 oy
(971 puan)
Tüp bebek değil benimki ama hamileliğim çok riskli ve ilaç kullanıyorum bi sürü şuan o kadar şişirdi ki beni s benden le başladım m ve l giyiyorum ve daha 26 haftalıgım bebeğim için herseye değer 2 kaybım var. Narkoz a da korkma rahim filmi çektirdim narkoz verdiler kürtaj oldum narkoz verdiler rahimde büyük bi perde ameliyatı oldum ona da narkoz verdiler o çok ağırdı bildiğin kendimde bile değildim yarım saat bağırıp cağırmışım o kadar kötü olacagını sanmıyorum herkes farklı şeyler yaşıyor bi evlada sahip olmak için 
0 oy
(42 puan)
hiç korkma canm bende tüp bebekle hamile kalanlardanım korkulacak bi yanı yok başlayınca evet cok gergin ve tedirgin oluyo insan  ama sonucun  pozitif olunca bütün hepsini unutucaksın rabbim nasip etsin hayırlısıyla.bende cok korkuyodum o iğneler ilaçlar ama hiç biri korktugum kadar canımı yakmadı.
0 oy
(81 puan)
Merhaba benim size tavsiyem tup bebek seruveni yaşamış biri olarak ilk önce internette yazanlara pek inanmayin basiniz agrisa tümör var diye yaziyorlar suan stresli iseniz kendinizi hazir hissetmiyorsaniz hiç baslamayin ,stresten olacagi varsada olmuyor ilaclar kilo aldirmiyor bende tedavi oldugum sirada kiloluydum asilama tup bebek yaptirdim tutmadi sonra bıraktım kilo verdim hergün yürüyüş yaptim oglum tedavisiz oldu bence sizde psikolojik olarak kendinizi yapilacak işlemlere yavaş yavaş alıştırın yürüyüş yapin kilo verin stres yapacak kadar zor işlem yok anne olmak kolay degil güçlü olun rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun
Sorun neydi peki sizdemiydi eşinizdemiydi
(81 puan)
AciklAnamayan infertilite demişlerdi
Bende bunu anlamıyorum işte, cevremde eşimdeki gibi sorunu olanlar var iilk tüp bebek oluyor.2.cocukları normal oluyor. Yada tüp bebek tutmayınca da bi süre sonra kendılıgınden oluyor bu nasıl oluyor pekı..

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 616 göst.
29 Haziran 2021 Tüp Bebek kategorisinde misafir sordu
0 oy
27 cevap 710 göst.
0 oy
0 cevap 152 göst.

650,951 soru

3,427,007 cevap

4,259,514 yorum

183,979 üye

...