0 oy
348 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (70 puan)
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında vajinusmus tedavisi yapan doktor önerisi olan var mı

3 Cevap

0 oy
Bunun için doktora gidip gereksiz para vermene gerek yok. Istersen sana yardim edebilirim. Eger yine bu yöntem ile yapamazsan gidersin doktora.
Benimde vardı ilk basta ne yazik ki doktorların yaptığı yöntem ile yaptım. Oncelikle vajinusmus icin dilatör setler var onlardan alması lazım. Sonra iki tane ilac alacak. Birincisi anestol pomad diğeri de fito krem. Anestol un uyuşturucu etkisi var. Digeri de hem kayganlastirici özelliği var hemde iyileştirici özelliği var. Her hafta her gün sabirla küçükten büyüğe o dilatör setlerden başlayacak sabirla. Ucuna anestol ve fito sıkıp deneyecek. Uyuşturdugu icin aci filan hissetmeyecek. En son artık en büyük olanı denedikten sonra eşi ile deneyecek ama eşinin prezervatif kullanması lazim. Ayni şekilde o kremleri surup deneyecek yine. Bu sekilde ben yaptım yendim. Bir arkadaşıma da bu yöntem ile bu durumdan kurtuldu. Doktorlar bu sekilde yapıyorlar. Cok araştırdıgim bir yöntemdir.
(70 puan)
Ona bi söyliğim bu şekilde denemek ister mi bilemiyorum
Deneyebilirse en guzeli yani cok kolay eminim doktorun yapmasındansa kendi yapması onun icin daha rahat olacaktır ve psikolojik olarakta daha iyi hisseder kendini. Ama maddi durumu iyiyse tabi isterse gitsin doktora. Doktorlarda ayni yöntem ile yapıyor.
(70 puan)
Psikolog parmak egzersizi vermiş onu yapmak istememişti
Parmak egzersizini biliyorum ona bende kalkisamadim. Bu dediğim yöntem daha da kolay. Denemek kendine kalmış tabi bir sey diyemem.
-Reklam-
0 oy
(29 puan)
Dr Doğan Saygın micozkadıoğlu çok çok iyi bir Dr Kadıköy de
0 oy
(322 puan)
canim doktora gitmeden de atlatabiliyor
(70 puan)
Nasıl peki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 251 göst.
0 oy
1 cevap 305 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
23 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Hilal_durmaz (72 puan) sordu
0 oy
4 cevap 359 göst.
20 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Hilal_durmaz (72 puan) sordu

654,534 soru

3,440,885 cevap

4,274,605 yorum

184,923 üye

...