0 oy
394 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (120 puan)
Slm arkadaslar kan testi ile cinsiyet ögrenen oldu mu ? Ne kadar dogru bilmiyorum ama doktor 99% dogru cikiyor dedi yapan oldu mu hic aranizda ve cinsiyet degisdi mi dogru mu cikdi ?
Gebelik haftası 24

2 Cevap

0 oy
(6,107 puan)
İlk defa duydum nasıl yapılıyor
(120 puan)
Bilmiyorum bayagdir varmis bende bilmiyordum, doktorum dedi yaptirmasi parali yaptirdim ve kiz cikti anne kaninda belli oluyormus x Chromosom mu y Chromosom mu öyle ögreniliyormus, simdiye kadar ultrasyonda kendini göstermedi daha, bende artik o testde kiz oldugunu ögrendim.
(403 puan)
Ücret ne kadar bu testin
(120 puan)
Valla canim bi down syndrom testi yaptirdim oda benim kanimla bakildi oda paraliydi, Plazenta suyundan igneyle alinan test parasizmis ama bi zarari olur bebege diye kanimdan baktdirdim iyi cikdi ona 129€ ödedim diger teste 75€ ödedim toplam.
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Fetal dna testinden bahsediyorsunuz sanırım, ikize hamile oldugum icin doktorum onermisti, tarama testleri yapilamadigindan, ikiz gebeliklerde 2 bebek icin tek dna bakilabildiginden x kromozomu gorulurse bebeklerden biri kesin erkek digeri icin bir sey soylenemez demislerdi kizda erkekde olma olasiligi var demislerdi ve evet test sonuçları %99 dogru sonuc diyorlar, tek bebek için dogal olarak daha net olur. Benim test sonucum dogru çıktı.
(120 puan)
Ben almanyada yasiyorum canim türkiyede fetal DNA diyorlar sanirim burda praena test diye geciyor yaptirdigimin adi, sanirim cok uzun zamandir yok bu kanla cinsiyet belirleme testi, iyikide yaptirmisim cünki kendini göstermiyor ultrasyonda bizimki.
(37 puan)
Evet, Türkiye de oyle geciyor adı, yurt dışında yapılıyor dedi doktorum ve bi ozel laboratuvara yonlendirdi o şekilde yaptirdim bende, 5 tane hastalik sonucuna bakilan testi onerdi doktorum iclerinde cinsiyet ogrenmede var demişti artı olarak, diger bebegimde 15. Haftada gosterdi cinsiyeti ikiside erkek, 3700 Tl, yaptırmıştım bende testi.
(120 puan)
Ben ordada var saniyordum bu testden, doktor tavsiye etdigi icin yaptirdim bende, parasi önemli degil en azindan icim rahat bebisin biseyi yok diye.
(37 puan)
Yok Türkiye'de şuan icin ama zorunlu hale getirildigi söyleniyor son zamanlarda, gelir muhtemelen yakında,aynen sağlıkları onemli.. umarim saglikla kucagimiza aliriz hepimiz *-*

İlgili bir soru bulunamadı

653,610 soru

3,437,562 cevap

4,270,938 yorum

184,699 üye

...