0 oy
468 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Merhabalar hanimlar sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim 29 haftalık hamileyim ve çatı kemiği denilen yyani pubik ağrı deniliyor ona çok fazla ağrım var genelde ayakta olduğum zaman çok ağrıyor bu ağrıyı yaşayan var mi
Gebelik haftası 29

4 Cevap

+1 oy
(36 puan)
O ağrılar bende de çok erken başladı. 24 haftalık iken başlamıştı ve hala devam ediyor 39 haftalık oldum. Doktorum o zaman normal dedi artık vücut doğuma hazırlandığı için normalmiş. Yani endişelenecek birşey yoktur. Ama sen yinede doktoruna danış.
-Reklam-
+1 oy
(267 puan)
Bol bol dinlenmelisin ayaklarınin altına yastık koy ve uzan ayakta durdukça daha çok ağrı oluyor ben o ağrıları 24. Haftalarda yaşadım nerdeyse bir ay sürdü doğuma hazırlık çatı kemiğim aralandı baya baya anlarsın sende açılınca çok geçmiş olsun doktora danış yinede sen magnezyum falan veriyormuş benim doktorum vermedi normal diye.
(28 puan)
Tamam.galiba tek çözüm dinlenmek teşekkür ediyorum
(267 puan)
Rica ederim:)
0 oy
(92 puan)
Şuan bende tam bu soruyu sormak için uygulamaya girdim. Siz sormuşsunuz :)) 34+3 günlüğüm bir iki haftadır ara ara oluyordu biraz önce aşırı şiddetli oldu. Yürümemi engelleyecek kadar hemde. Bıçak batmasından beter bir sancı bu kemik mi ağrıyor bebek baskı mı yapıyor ve normal birşey mi bu anlamdım. Bilen varsa deneyimlerini yazsın bize. İ
(92 puan)
Umarım bilen yada daha önce yaşayanlar bilgi verir. Vücut doğuma mı hazırlanıyor acaba. Ama ilk hamilelikte hiç böyle birşey yaşadığımı hatırlamıyorum. 11 sene önceydi
(599 puan)
Bende yaşadım aynı sıkıntıları hatta 37 38 de daha da şiddetli yaşadım yürüyemezdim heral acılma var doğuracam doktora gıttım ama ne acılma var ne bısey. Bebek döndüğü için baskı ve ağrının nırmal olduğunu söyledi bana. Ayakta cok kalınca yürüyünce bırde oturma pozisyonun da uzun süre kalmamaya dıkkat edin.
(28 puan)
Inşallah normaldir. Çünkü çok korkutucu bir ağrı rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun
(599 puan)
Evet çok şiddetli oluyor bazen bırden gırıyor yerınden fırlıuorsun. İnşallah canım. Aminn.
(92 puan)
Demek ki yaşanması normal bir durum :) bir süre daha sabredeceğiz. Allah'tan başka derdimiz sıkıntımız olmasın
0 oy
(459 puan)
30 haftalık hamileyim bazen oturamıyorum bile:/ ve sürekli ayakta olmak zorundayım 2 çocuk daha var. Ayağımı çekemiyorum bazen.  Hepsinde de bu durum oldu. Agirlasmaya başlayınca böyle bazılarını görünce maşallah diyorum kendime bakınca ne zor geçiyor diyorum. 
(92 puan)
Allah yardımcın olsun cnm. 2 çocukla zor olur tabi. Çok şükür ben çok kolay bir hamilelik geçirdim ama son zamanlarda bu ağrı olunca merak ettim neden oluyor diye çünkü diğer hamileliğimde olmamıştı.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
10 cevap 606 göst.
9 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mahsel (175 puan) sordu

647,169 soru

3,412,848 cevap

4,242,624 yorum

182,925 üye

...