0 oy
312 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (42 puan)
Bana güven verecek bir doktor arıyorum bildiğiniz bir doktor varsa lütfen önerir misiniz? İzmirde oturuyorum doktor konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Sürekli gideyim doğumumda orda olsun istiyorum.

5 Cevap

0 oy
(758 puan)
Hastane olarak Urla devlet hastanesini onerebilirim 
(758 puan)
Rica ederim :)
(609 puan)
Alsancak saglık sitesinde muayenehanesi, mutlaka hüseyin çevikle görüşmeni öneririm.. Konak kadın doğum hastanesinin eski doktorlarından 40 yılı aşkın tecrübesi var. Resmen ailemizden biri istediğin zaman ulaşabilirsin, muayene dışında sorularına cevap bulabilirsin.. Aynı zamanda hamilelik sürecinde psikolog gibi destekçin oluyor. Hamilelikle ilgili en ince ayrıntıları, haftana göre yaşayabileceğin durumları yiyexeğin gıdaları tek tek açıklıyor. 10 yıl önce annemi ameliyat etti Allah razı olsun.  Paradan önce sağlığını düşünen biridir.
(42 puan)
Anlaşmalı bi kurumu vs var mı? Doğum yaptırıyor mu? Gittiğimde her şeyimi kendisiyle halledebilir miyim? Bir de muayene ücreti vs ne kadar
(609 puan)
Tabikide operatör doktor kendisi. Doğum için kurum hastane görüşmesi yapmadım. Ama anlaşmalı olduğu hastane tabi ki var onu biliyorum. Herşeyi halletmek derken hangi açıdan sorduğunuzu anlayamadım kusura bakmayın, ama orası saglık sitesi labratuvarlar  görüntüleme merkezleri var ekstra ihtiyaç oldugunda oralara yönlendiriyor.
(42 puan)
Anladım çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Ben ege üniversitesinde özel klinikte mete ergenoglu diye bir doktora gidiyorum çok memnunum internette numaraları var arayıp randevu alınıyor ve 250 300 tl arası bir ücret ödeniyor girişlerde diğer tahliller vs. Ücretsiz ve ilgi çok iyi doktor çok iyi tavsiye ederim.
(42 puan)
Evet Mete hocayı çok duydum ama bana çok uzak kalıyor olmadı gidebilirim çok teşekkür ederim
(7 puan)
Rica ederim
0 oy
Canım doktorum Tülay şahbal çok çok memnunum 
(42 puan)
Nerede peki doktorun?
Gaziemir özel Cerrahi tıp merkezi
(42 puan)
Teşekkür ediyorum
(2 puan)
Dogal dogumu destekleyen birisi mi acaba
0 oy
(150 puan)

Canım ege şehir hastanesinde ümran özer ona gidiyorum oda güzel sgk bakılırsan 150 normal ücreti 250 bundan önce gittiğim doktor da vardı ata sağlıkta kemal uğurbil o doktoru da öneririm sana bide su hastanesinde oya mutlu sana kalmış canım ben sana bir 3 doktor hastane söyledim hayırlısı olsun hakkında inşallah memnun kalorsın birinden :)

(42 puan)
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
(602 puan)
Şirinyer Pazaryeri in orada Ahmet seçkin önpğlu ve Tahir özgüder. Ben Ahmet beye gidiyorum şimdilik memnunum ilgili ve ne zaman bir sıkıntım olsa arayıp mesaj atabiliyorum. Hemen cevap verir döner. 
(208 puan)
Bende tahir beye gidiyorum. O da çok iyi ve tecrübeli bir doktor. Öneririm..
(602 puan)
Evet ikisi de işinde iyi doktorlar gerçekten memnunum çok Tahir beye de bir tanıdık gidiyor oda çok memnun ben Ahmet beyi 5 yıldır tanıyorum sağlık sorunlarım vardı bayağı ameliyat falanda oldum çok güler yüzlü
(208 puan)
Aynen Ahmet beyde çok iyiymiş,ilgiliymiş. Benim kuzenim 2çocuğunda da tahir beye gitti bende onun vasıtasıyla tanışmış oldum.
(42 puan)
Çok teşekkür ediyorum:)

İlgili bir soru bulunamadı

653,087 soru

3,435,638 cevap

4,268,973 yorum

184,576 üye

...