0 oy
1,121 göst.
Doğum kategorisinde (158 puan)
Kızlar herkese merhaba dogum hikayemi anlatmak istiyorum cünkü bir umut hep dogum hikayelerini okurdum bu platform da benim gibi merak edenlere yardımcı olmak isterim. Bebegimi 15 gün önce kucagıma aldım normal dogum sancılarım başlamasına ragmen kızım aşagı inmedi ve 40+1 de sezeryan oldum kontrole gittim 1 saat sonra alıcaz dediler bir panik yattım masaya o kadar güzel geçtiki ameliyatım epiduralimi hiç hissetmedim ameliyatta hiç agrı sızı hissetmedim 10 dk da yavrumu cıkardılar sonrs onu izlemekden ne ara bitti anlamadım gülerek cıktım ameliyattan çok şükür. Tabi sonrası biraz agrılı yalan yok ameliyat geciriyosunuz sonucta ama asla dayanılmıycak kadar degil dilerim herkes saglıcakla kucagına alsın dogum yapıcaklara tavsiyem asla korkmayın herşeyin kolayı var artık ne agrı hissediyosunuz ne sancı bir tavsiyemde sezeryan olacak anneler yanınıza mutlaka rezene çayı götürün bize hastane verdi ama devlette bu imkan olmaya bilir cünkü gaz cıkışın olmadan taburcu etmiyorlar .
Gebelik haftası Dogdu

6 Cevap

+1 oy
(829 puan)
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın pozitif moral veren doğum hikâyeniz için teşekkürler çok mutlu oldum okurken Allahım tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin inşallah 
(158 puan)
Çook teşekkür ederim amin inşAllah Rabbim yardım ediyor hiç merak etmeyin
-Reklam-
+1 oy
(361 puan)
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Bende bu doğumumu epidural yapmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum genelde birşey hissetmicem bunda hisseder de korkarım diye bide binde bir de olsa felç riski var diye ne dedi doktor size o konuda
(158 puan)
Öncelikle teşekkür ederim. Yani doktorum bu konuda birşey söylemedi yada anestezi doktorum risklerinden söz etmedi zaten hepimiz baya araştırıp kirli bilgilerle genelde olumsuzlarıyla kafamızı doldurup gidiyoruz. Acıkcası bende şüpheliydim ama bir cesaret oturdum masaya hiç birşey hissetmiyorsun saniyesinde bacakların ısınıyor ameliyat anında aşırı rahat oluyor ne kadar pozitif gidersen o kadar güzel ilerler birşey olmaz Allahın izniyle :)
(361 puan)
Süpersin :)
+1 oy
(6 puan)
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
(158 puan)
Amin teşekkür ederiim :)
0 oy
(178 puan)
Neden sezeryan dogum tercih ettiniz 
(2,228 puan)
Bebek aşağı inmemiş canım mecburi yani
(158 puan)
Bebegim aşagı inmedi ve haftam dolmuştu artık normal olsun diye cok cabaladım ama nasip böyleymiş
0 oy
(95 puan)
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin uzun ömrü olsun inşallah 
(158 puan)
Çok teşekkür ederim inşAllah
0 oy
(813 puan)
Rezene çayı gazı çıkarmada işe yarıyor mu acaba 
(813 puan)
Ne kadar sürede gaz çıkısı oldu. Bende 3 sezerynu olcam eylülde hastane de fazla kalmak istemiyorum. Ama diğer ikisinde 2 ve 3 gün oldu.
(158 puan)
Malesef benimde olmadı ama ben cıkmak için lavman istedim ondan sonra cıkışım yapıldı.  Hemşireler sürekli rezene çayı getirdiler 2. Günümde lavmanla cıktım hastaneden canım.
(813 puan)
Gaz çıkmayınca aç kalıyorsun birde. Bir karton bardak tuzsuz beyaz çorba.. Zaten doğuma da aç giriyorsun.. Ben ilk kızda 3 gün suni sancı verdiler. 3 günde de 3 kez lqvman yaptılar. Bişi y3mişimdir diye. Sancı dan aclıktan susuzluktan ölecektim artık.. Kasık catısı darlığı ile 3. Gün sezeryane aldılar. 3 günde gaz çıkışını bekledim çıkmadı Bii türlü tam 7 gün aclıktan ölecektim. Bebekte emiyor Bi taraftan... İkincide 5 gün aç kaldım planlı sezeryan olmasına ragmen. Hepsi ters gitti. İnş bu sefer rahatca doğum olur.
(158 puan)
Aa siz baya zorlanmışsınız inşAllah Rabbim yardımcınız olsun bu seferki kolay olsun
(813 puan)
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,082 göst.
3 Ekim 2020 Doğum kategorisinde Beyzaamiraa (42 puan) sordu
0 oy
19 cevap 828 göst.
4 Ocak 2020 Doğum kategorisinde Hiramaras (219 puan) sordu

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,783 yorum

184,000 üye

...