0 oy
221 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (14 puan)
Hanımlar, 27 haftalık gebeyim yaklaşık birbuçuk aydır sol bacagımın üst dış kısmı hem uyuşuk hem ağrı acı karışık . ızdırap içindeyim. Ayaktadurmak sabit oturmak hatta yatarken sola yatmak imkânsız. Dr gittim ama sinir sıkışması olabilir dediler net teşhis için MR istediler. Doğumdan sonra gel dedi Dr. Böle bi durum yaşayan net teşhis alan yada neyin iyi geleceğin i bilen var mı. Masaj , sıcak uygulama soğuk uygulama iyi gelmiyor 
Gebelik haftası 27

4 Cevap

0 oy
(14 puan)
Bi kişi bile cvp verememiş . demek çok yalnızım
-Reklam-
0 oy
(18 puan)
Bendede oldu hamileliğin ilk basında gecelerim resmen ızdırap geçiyordu uyuyamiyordum surekli sicak suda masaj yapıp yikiyordum arastrdim magnezyum eksikliginden falan kaynaklaniyormus ve kansizdim bende doktorun verdiği ilac içersinde magnezyum ve kan ilacı da vardı simdi çok şükür iyiyim gecti .
0 oy
(283 puan)
Merhaba geçtimi acaba bacakta ki  Ağrınız nedenmiş bende öyleyim 
0 oy
(22 puan)

Canım benimde aynı şikayetim vardı hatta daha beterdi de diyebilirim kramp şeklindeydi damarım çekiliyor gibi hissediyordum bacagimi genleşmek için biraz ileri doğru gerdigimde çok fazla acı cekiyodum doktoruma sorduğumda magnezyum eksikliği dedi magnosit adli bir magnezyum verdi her gün sade soda iç dedi geçmesinde ilaçtan çok sodanin etkisi daha büyük desem yeri var. Hem bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı hemde annenin ağrılarına sızılarına çok faydalı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah.. :angel:

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.

650,902 soru

3,426,850 cevap

4,259,305 yorum

183,966 üye

...