0 oy
708 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (208 puan)
kapalı
Hayirli geceler kizlar ilk gebeliğim allah kısmet ederse daha 3 ayım var ama isim konusunda çok tartışıyor benimle ben yusuf aras olsun istedim baştan beri eşimde ediz Ali olsun diye tutturdu inadı yoktu ama şu isim konusunda inat etti ya napsam bıraksam mi ona ne istiyorsa o olsun :( 
Gebelik haftası 25
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+1 oy
(3,764 puan)
Soyadını o veriyor zaten isim koymak annenin hakkı. Hem ne güzel memleket valla kadın o kadar eziyet çekiyor çocuk yapicam diye adamlar bedavadan baba oluyor :)
(208 puan)
Şimdi yanımda uyuyo cakicam tokadı valla böyle dediniz de daha sınır oldum :) :) ohhh benim dediğim isim olcak dedi uyudu .. patlaticam bitane :)
(3,764 puan)
Patlatmayin aklı gider :) ama yarın lafı suratına patlatın . Hatta ekleyin bu isim konusu sizi uzuyor stres yapıyorsunuz ne yani bebek stresli ya da agresif mi olsun :)
(88 puan)
Boyle bi hakk yok varsada ben bilmiyorum .ama bende eşimle isim konusunda tartişiyordum  ve anlasma yaptik kiz olsa ben koycaktim erkek olsa o ve erkek oldu   ismi de kafamdan atdim ne koyarsa koysun kendi bilir .ha diyoruz ya kadinlar eziyet ceker  erkekler  kolayca baba olur aslinda bu boyle deyil bize boyle gözüküyor . . Sonucta isim bu düşünsene  koydugu isimle cocugu nasil cagiriyor ve ya seviyordur  ismini ben koydum falan filan gibisinden .keske  her e vde sadce   bebek ismi koyma kavgasi olsa boyle tatli kavgalar❤️
-Reklam-
0 oy
(482 puan)
İkinizde birer isim seçin bebeğe iki isim koyun ikinizin de istediği olur
(208 puan)
Benim soyledigim iki ismide kabul etmiyor
(482 puan)
Alsın çocuğu kendi doğursun kendi emzirsin kendi eziyetini çeksin o zaman ne emmeye geliyo ne gömmeye
(20 puan)
Çok yaşayın emi :)))çok güldüm kesinlikle çok doğru bi cevap
(482 puan)
Ben olsaydım saydığı hayır diyemeyeceği bi büyüğüyle konuşur durumu anlatırdım onun konuşmasını rica ederdim belki ikna olur hayır diyemez diye
0 oy
(120 puan)
Yusuf Ali  olabilir hem güzel hem ikinizinde istediği isimlerden birahanesi bence birde böyle deneyin 
(609 puan)
Bencede yusuf ali çok güzel oluyor ikisi de kırılmamış olur
0 oy
(55 puan)
Bizde eşimle öyleydik. 2 isim koyduk biri eşimin istediği biri benim istediğim. En iyisi öyle yapmak tartışmaya gerek yok. 
0 oy
(307 puan)
Ediz aras olsun ortayı bulun :) 
(264 puan)
Bencede Ediz aras cok güzel ikinizin de dediği olsun. Ben 38 haftadayim esim hiç bu olsun şu olsun demedi Allah razı olsun sen ne istersen o olsun sadece kuranda geçsin anlamı güzel olsun yeter diyor oglumdada ben koymuştum karismamisti kizimida Elisa düşünüyorum Allah nasip ederse :)
(307 puan)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
(264 puan)
Aminnn inşallah
0 oy
(259 puan)
Yusuf ali koyun sizde en guzeli ikinizinde istedigi olur hem
0 oy
(106 puan)
Yusuf ali ortak karar hemde daha güzel geliyor bence yada aliyusuf
0 oy
(71 puan)
Bence düz Yusuf Ali koyun ismi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
0 oy
6 cevap 789 göst.
0 oy
15 cevap 895 göst.

651,046 soru

3,427,360 cevap

4,259,890 yorum

184,009 üye

...