0 oy
348 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
39 haftalık hamileyim gelmiyor günlük yürüyüş yapıyorum hareketler egzersiz ama sancim gelmiyor ne yapmalıyım 
Gebelik haftası 39

2 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Bana da doktor 38 gibi gelir demişti bende yürüyüş yaptım squat yaptım hurmalar yedim ama Bana mısın demedi :)) 41+3te geldi oğlum. Bebişler ne zaman isterse o zaman geliyorlar canım çok stres yapma. Akışına bırak. Birgün pırt diye suyun gelir aniden kendini hastanede bulursun sonra da bir bakmışsın bebişin kucagında :)) 
(12 puan)
Ya bide görenler doğmadın mı gibi sorularda gelince iyicene bunalıma sitrese girdim benim kızım olacak insallah Allah analı babalı etsin hayırlı olsun bebişin
(450 puan)
Aynen katılıyorum :) Bende hiç belirtim yok 42yi bulur doğum diyordum 40+3'te gece aniden suyum geldi bi baktım doğumhanedeyim :) Ama kucağıma almam 12 saat sürdü :)
(12 puan)
Benim ikinci hamileliğim ilki de kızdı 36 haftada dogdu kendiliğinden sancim geldi bu cok gecikti yani
23meryemhira canım o milletin agzı kapanmaz. Hamile kalırsın daha oynamadı mı derler yok cinsiyeti belli olmadı mı falan filan. Karnın büyür doğmadı mı cocuk doğar yok süt mü alıyor mama mı yok oturmaya başladı mı. Ohoooo susmaz onlar canım. Sen onları boşver takma bile. Yoksa ne gebeliğinin tadı olur ne de doğumdan sonra bebeğinin sevincini yaşatırlar. Kapa kulaklarını. En iyisini anne olarak sen bilirsin. Ben çocuğumu kimse yokken büyüttüm suan 1 yasında. Kimseden akıl almadım. Anne olduktan sonra gercekten Allah insana o donanımı nasip ediyor. O yüzden biri bişey deyince lafı uzatmaktan çok kapatmaya bak. Şimdi ikinci gebeliğim. Umarım hepimiz saglıklı sıhhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız. Onlardan Baska değerli hiçbişey yok hayatta.
(12 puan)
Allah bağışlasın insallah cok doğru söyledin tadını çıkarmaya bakayım
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Benimde aynı Canım  Bugün tam 39 haftalığız ne gelen var ne giden.. 
(12 puan)
Bide benim ilk bebeyim erken oldu ondan belkide bu kadar sabirsizim hemen olsun istiyorum artik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 681 göst.
0 oy
0 cevap 181 göst.
0 oy
1 cevap 140 göst.

651,351 soru

3,428,694 cevap

4,261,174 yorum

184,107 üye

...