0 oy
355 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (106 puan)

Merhaba kızlar. 22+4 haftalık hamileyim. Bebeğim bazen karın çevremde tekme atıyor. Bazen kasıklarımda tekme hissediyorum. Bazen de mide kısmıma yakın yerlerde yer değiştiriyor kayıyor gibi hissediyorum. Sürekli yer değiştirmesi normal mi acaba? İlk gebeliğim olduğu için çok ayırtta edemiyorum. Ama olan kıpırtılar odur heralde diye düşünüyorum:) bu haftalarda falan nasıl oluyor hareketler acaba normal mi benm yaşadığım

Gebelik haftası 22+4

4 Cevap

0 oy
(139 puan)
Bwnimde ilk hamilelik canm 23+6 bende bazen kasiklarda hissediyorum aşağıya vuruyo gibi oluyo hatta bazen göbek çevremde hissediyorum aynen değişiyor bi sag bi sola geçiyor normaldir heralde diye düşünüyorum çarşamba doktor kontrolüm var bakalm hayırla saglikla gelsin insallah 
(106 puan)
Amin canım hepimizin ki sağlıkla gelsin insallah
-Reklam-
0 oy
(1,340 puan)
canım aynıyız doktorum normal sürekli hareket ediyo ordan oraya dönebilir kayabilir dedi :)) benimde kasıklarımda karnımda bazen sağda bazen solda heryerde hissedebiliyorum hatta bazen gülerek bi dur durduğun yerde falan yapıyorum daha çok yapıyo :))
(106 puan)
Anladım canım. İyi ozaman ya gerçi hareket etmesi güzel birşey tabi ki ama sürekli farklı yerlede olunca normal mi acaba diye merak ettim :) sağlıkla gelsin yavrucaklar insallah:)
(1,340 puan)
normal canım normal bide erkekse bebiş daha çok normal erkek bebekler kıza göre daha daha hareketli olurlarmış :))
(106 puan)
Kız benim canım :)
0 oy
(267 puan)
29 haftalıkken gittim doktora benim kız hiç durmuyor dedim güldü hareketli bebek isteriz biz dedi anlattığın gibi her yerde geziyor ilk kızım solda yatırdı yavrum bu geziyor ha bire cadı kız :) 
(106 puan)
Benim de kızm olcak nasipse :) aynen ya heryerde hissedince diyorum acaba ben mi yanlış anlıyorum :) sağlıkla doğsunlar insallah
(267 puan)
inşAllah :)
0 oy
(297 puan)
Sizden 2 gun gerideyim.  Bende de oyle bu ara masallah cok hareketli. Tatli bisey yediğim an karnımı talan ediyor. Eksik olmasın bu hareketleri. O kipirdadikca ben rahatlıyorum demekki iyi diye :))
(106 puan)
Tabi ki insan hareket edince mutlu oluyor:) sadece sürekli yer değiştirmesi normal mi acaba diye merak ettm. Sağlıkla doğsunlar insallah:)
(297 puan)
Sıcaklar onlara da vurdu heralde bir turlu rahat edemiyorlar :D
(106 puan)
Aynenn:))

İlgili bir soru bulunamadı

651,843 soru

3,430,550 cevap

4,263,171 yorum

184,233 üye

...