0 oy
344 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (243 puan)
Epidural doğum nasil oluyor yaptiran var mi?  Dogum nasil ilerliyor yapildiginda 
Gebelik haftası 34

3 Cevap

0 oy
(256 puan)
Epidural normal dogumdan bahsediyosun sanirim. Ben birkac gune insallah deneyimlicem. Doktorum onerdi ve hicbir yan etkisinin olmadigini soyledi. 5 6 cm acikliktan sinra belden igne yapiyolar. Hicbir sekilde uyusmuyosun herseyi hissediyosun yuruyosun agrini aliyo yada cok azaltiyo o sirada acilman devam ediyo ve acilma tamamlaninca doguma aliniyosun. Agri hissetmedigin icin ikinmalarda problem olabiliyo ama iyi ikinirsan hemen gelir bebek ve rahatca normal dogurmus olursun. 
(243 puan)
Simdiden hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucaginiza alin.  Normal doğum icin  diyorum sezeryanla epidural anesteziyi ablam almıştı  ilk gebelikte dogumdan sonra bir süre bacak agrisi oldu ikinci dogumundada cok siddetli bas agrisi olmustu  hepsinin tedavisi var tabii o etkilerini biliyorum da dogum esnasini cok merak ediyorum :)
(256 puan)
Tesekkur ederim sizde saglikla alin insallah kucaginiza. Valla deneyimliyim buraya yazicam paylascam tecrubemi cok az kaldi :)
(78 puan)
Deneyimledikten sonra bizimle paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bende çok merak ediyorum
(34 puan)
Merhaba kuzenim bebegin kalp atislari yukseldikce sancisi oldugunu anlayip ikiniyordu :)
(256 puan)
Evett evett doktorumda ben sana ikin dedigim zaman ikinicaksin demisti demekki ordan anliyolarmis :)
-Reklam-
0 oy
(295 puan)
Ben epiduralli sezeryanla doğum yapmıştım beline takiyolar sezeryansa yada normal dogumsa agriya daynamadigin an ordan ilac veriliyolar agri kesiliyo bana suni sanci verilmisti normal doğum icin dayanamazsan ilac verriz dediler dayanmadim tabiki ilacla kestiler agriyi sonra sezeryan oldum acilma olmadığı icin yine ordan ilaç verdiler tamamen uyustu bacaklarim
0 oy
(347 puan)
Ben 2.doğumumdq yaptırdım yaptırmaz olaydım ilk doğumumdqn daha zor oldu dikişlerim aşırıydı doğuma yakın sancıyı durdurmayı bıraktılar normal doğum sancısı çektim bide sancıyı hissetmezsin dediler sancıyı hissediyordum sadece azalttılar diyebilirim şimdi 3.gebeliğim hatırladıkça tüylerim ürperiyor doktor dikerken bütin ağrıyı hissettiğimi söyledim uyuşturmaya gerek bile duymadılar sadece iğne yerinden oynamış demekle yetindiler belki hastaneyle alakalı bir şeydir ama bidaha asla diyorum şahsım adına internetten araştır istersen biraz zararlarıda varmış zaten bize zararları hakkında bilgi bile vermediler bende bel ağrısıda kaldı cabası aradan 7 yıl geçti ama hala iğnenin yerine dokunduğuöda sanki iğne belimde duruyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
11 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif2341 (243 puan) sordu
0 oy
3 cevap 516 göst.
22 Mayıs 2021 Doğum kategorisinde Defneeemm (379 puan) sordu

649,956 soru

3,423,143 cevap

4,255,020 yorum

183,693 üye

...