0 oy
286 göst.
Doğum kategorisinde (10 puan)
Öncelikle Merhaba herkese... Ben 37 ci haftaya girdim devlet hastanesine gidiyorum hiç doğru düzgün ilgilendirmiyorlar. Geçen hafta gittim sürekli altıma kaçırmış gibi ıslaklık hissediyorum doktor sadece nts istedi ve 15 gün sonra gel dedi. Haftaya da bayram tatili 37 haftalık oldum ilk doğumum nasıl olacak ne yapacam bilmiyorum. Hiç birşey de anlatmıyorlar ben ne zaman doğum yapacağımı bilmiyorum. Hiç rahat değilim çok korkuyorum.  Haftaya 38 olacam ve kızım olacak doğum nasıl beklemeliyim. Sancılarım oluyor bebek hiç durmuyor. Bu son günler midem aşırı yanıyor. Allah hepimizi tek avazda kurtarsın çok zor geçti şu günleri de bir atlatsam inşallah. 
Gebelik haftası 37 hafta oldum

2 Cevap

0 oy
(110 puan)
Beni gece şancı tutmuştu evde bekletmislerdi evdekiler 7 tane hastane gezdik.yer yok.diye kimse almadı en son bulduk işte .o kadar saat dolanmamiza rahmen sadece 4 santim.acilmam vardı.hem.kendi sancim vardı  hemde suni şancı verildi bide ciğer geliştirme için vurdular 9 10 saate yakın ben.süründüm.sürekli yat yat diyip duruodu hemşire yatamuodum ilk dogumumdu doktor gelip nst kablolarini üstüme fırlatıp şenlemi uğraşcsz diye bağırmıştı iğrençti yani hastanede çalışanlarda ama işte imkanlar gereği devlet gidiyoruz malesef allah iyi insanlarla karsilastirsin benim sana tavsiyem girisken ol sor merak ettiklerinin peşine git öğren ben cahildim küçüktüm ezdiler .ilk.doğum zor oluyor ama ben yarim saat uyuyup 40 dakika sonra geziodum hastanede normal doğum yapmıştım .inşallah sen benim.kadar çekmezsin.
-Reklam-
0 oy
(527 puan)
Ben normal dogurmadim, ilkinde de özele gidiyordum simdi 2. Gebelik yine özele gidiyorum devlet icin bir fikrim yok ama rahatlaman icin once kafanda bir yol çiz kendine. Normal dogum istiyorsan zaten plana gerek yok. Eger sen ve bebegin saglikliysa sancin gelene kadar yada suyun gelene kadar falan bekliyosun diye biliyorum. Sezaryen dusunuyorsan evet bunu planlamak gerekir, bulunduğun ilde başka ulasabilecegin bir hastane varmi? Yada civar illere ne kadar sure de ne ile gideceksin gibi eşinle bir planin olursa sende biraz daha rahatlarsin bence. Ama canini sıkma diyelimki beklenmedik birseyler gelişti, o da hemen pat diye dogmayacak, korkma yani uzuldugunle kalma. Sağlicakla kavusun  ;) 

650,919 soru

3,426,929 cevap

4,259,398 yorum

183,974 üye

...