0 oy
227 göst.
12 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan) sordu
12 Temmuz 2021 kapalı
Merhabalar doğum çantası hazırlığı hakkında sormak istiyorum az çok bilgi edindim fakat yeterli gelmedi anne ve bebek çantasına neler koydunuz en çok hangisini kullandınız gerekli olan şeyler neydi yazarsanız sevinirim
Gebelik haftası 34+6
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

+2 oy
12 Temmuz 2021 (1,185 puan) cevapladı

bebeğe kıyafetleri ayrı ayrı buzdolabı poşetinde koyup üstüne yazarsan bulması kolay olur çantada her ihtimale karşı. kendine de 2 tane takım kıyafet koysan iyi olur. hasta bezi hastanede veriyolar ama onlar çook büyük sen yanına al çıkarken kendininkini kullanırsın. havlu al ufak bi tane. bebek bezi al. özel hastanede mama var ama devletse eğer ufak bi mama al sütün olmazsa strese girmezsin bi bardakta hazırlayıp çay kaşığıyla veririsiniz. benim sütüm vardı ama doğum sonrası öyle bi üşüme geldi ki bebeği kucağıma alamadım onunla besledik sonra 26 ay emdi zaten:)

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,082 göst.
0 oy
1 cevap 520 göst.

1,493,090 soru

24,396,159 cevap

349,753 kullanıcı

...