0 oy
321 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,399 puan)

Kızlar cok kararsız kaldım 17+1 gunluguz ıkılım temiz cıktı gecen hafta kontrolde doktorum bebegımın herseyını inceledi bak herseyi normal gayet ıyı suyun yeterli rahmin kapalı omurgası beyni herseyi normal ıstersen ayrıntılı yaptırmaya bilirsin dedı  özele gidiyorum 600 lıra ayrıntılı ne yapıcam bilmiyorum gerek varmı ;)

Gebelik haftası 17+1

6 Cevap

+1 oy
(21 puan)
Ayrıntılı ultrason çok önemli canım organ taramasi yapılıyor çünkü devlet hastanesinde ücret ödemeden yaptirabilirsin 
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Bende özele gidiyorum canım her ultrason dediklerini duyuyorum ama doktorum yaptırmami istedi tabi sana kalmış dedi. Bende 20.haftamda özel klinikte yaptırdım. Bebeğin  dudağindan burnuna, beynin içine loblar oluşmuş mu diye organları haftasıyla uyumlumu kol bacak el hepsine bakıyorlar. Vücudundaki damarlara, Kordona bakabileceği herşeye baktı. Karar senin ve doktorunun.
0 oy
(360 puan)
Yaptırma diyorsa herşey yolunda diyorsa gerek yok canım yaptirmana boşu boşuna. Bende özele gidiyorum benim doktorum istiyorsan hiç birini yapmayız yaptık diyelim sorunlu çıktı napcan 9 ay boyunca ben pek önemli bulmuyorum bu testleri dedi. Kolay kolay demez çoğu özeldeki doktorlar para için. 
(389 puan)
Canım doktorunu degistirmeni öneririm ne demek ben önemli bulmuyorum testleri. Acaba doktor kendi gebeliğin de yaptırmamış mi eminim günü gününe takip ettiriyordur kendini. Ben hem özele hem devlete gidiyor kaç doktor gördüm hepsi önemsiyor testleri.
Bnm kızımın renkli ultrasonda böbrek rahatsızlığı olduğu anlaşıldı ve doğumdan sonra direk müdahale edildi. Eğer yaptırmasaydik bilmeyecektik. Sonucu kim bilir nasıl olurdu. Ve doğumdan sonra bebeklere rutin testler dışında bakılmıyor.
0 oy
(2,710 puan)
Benimde 20.haftamda kendı doktorum 15_20dk ayrıntılı ultrason gibi kendi baktı problem göremiyorum dedi ama uzmanın görmesi çok daha iyi olur dedi çünkü her nekadar görsede detayına giremiyor bence yaptırmalısın zaten başkada böyle pahalı bir işlem yok
0 oy
(85 puan)
Bende kararsız kalmıştım ama yaptırmaya karar verdim 1 ay sonra detaylı ultrason ve fetal eko, şeker testi yaptırmicam ama açlık tokluk kan şekerime baktiracam

650,199 soru

3,424,080 cevap

4,256,114 yorum

183,749 üye

...