0 oy
307 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (38 puan)
Merhaba arkadaşlar benim bir 40+3 de ani ölüm bir de kimyasalım oldu. Ama etrafımda herkes kan pıhtılaşmasına baktır diyo çünkü çoğu ya yaşamış bunu ya da yaşayan yakınları var. Benimde aklıma yattı fakat özelde testler 2000i buluyor. Ben devlette yaptırmak istiyorum direk hangi bölüme gitmeliyim kadın doğum yapar mı yoksa tıbbı genetik mi bakar istesem hemen yaparmı bilmiyorum. Geçen ay kadın doğuma gittim devlette biz yapmıyoruz genetiğe git dedi. Aranızda hiç baktıran oldu mu devlette. Ve randevu bulmak çok zor olduki bulana kadar hamile kaldım hamileyken de bakılıyor mu bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten bir kayıp daha yaşamak istemiyoruz. Çok yıprandık. Şimdiden teşekkür ederim.

2 Cevap

0 oy
(1,038 puan)
Canım merhabalar hangi şehirde yaşıyorsun bizimde 2 tane kaybımız oldu maalesef sonra genetiğe randevu aldık devlete tahlil verdik 2 ay sonra sonuclarimiz çıktı bende pıhtılaşma varmış ondan dolayıymış 3. Gebeligimde kan sulandirici iğne ve hap kullandım çok şükür evladimi kucagima aldım şimdi 23 haftalık hamileyim yine iğne ve hap kullanıyorum. 
(1,038 puan)
Evet canım eşinle gitmen gerekiyor ikinizdende kan testi alıyorlar çünkü yanlış hatirlamiyorsam biz ilk gittiğimizde hemen testi verdik çıkması 2 ayı buluyor çünkü korunmaniz iyi oldu tedavinize göre bir yol izlenir hayırlısı ile insallah anadolu yakasında olsaydınız kendi doktorumu önerirdim devlette ve 6 yıldır gidiyorum çok memnunum
(38 puan)
Devletteki kadın doğumculara çok ısınamadım yada bana çok asabileri denk geldi soğudum. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten çok zor biz onlardan bi medet umuyoruz onlar bize ilgisiz ve tavırlı davranıyor. Çok zoruma gidiyor sırf bu yüzden durumum yokken özellere para bayılmak. Olmadı ben ilk gideyim tek başıma eşinde gelsin derse bi sonrakine artık onu götürebilirim çünkü çok yoğun çalışıyor yada ayarlamaya çalışcaz bi şekilde artık randevu bi bulabilsem.
(1,038 puan)
10 gün içinde tekrar gidebilme durumu var randevularda sonuç falan göstermek için genetikte var mı bilemem isinmadigin doktora gitme canım değiştir sürekli gerekirse bizde ilk ıkisinde özele gittik ama adim başı kasa gibi para talep ediliyor insanda bir yere kadar karsilayabiliyor maalesef sende gittiğin hastanede yada bölgede hangi doktor iyi diye post ac birde sor burda vardır belki memnin biri internete de bak yorumlara
(38 puan)
Evet malesef. Herkesin durumu aynı. Bakıcam bakalım umarım iyi bir doktor bulabilirim . Herşey için teşekkür ederim.
(335 puan)
Benimde sonuçlarim çıktı salı günü gidicem araştırma hastanesi ne randevu almak lazim mi acaba sonuçları almak için
-Reklam-
0 oy
(3,684 puan)
Devlette hematoloji ye gitmiştim canım orada baktılar bana 2018 de 
(38 puan)
Hematolojide hiç randevu bulamıyoruz malesef 1 aydır arıyorum ne yazıkki ama yok teşekkür ederim.
(3,684 puan)
Ben Ankara da ikamet ediyorum. Sabah erken saatlerde gidip sıra almıştım. Belkim öyle yapabilirsin canım
(38 puan)
İstanbulda randevusuz alınma durumu çok zor sadece tanıdık falan bulunursa. Ama denerim şansımı inşallah bulabilrim :)
(3,684 puan)
İstanbul da 21 yıl yaşadım canım. Şuan sistem ne bilmem ama randevusuz kotası vardı önceden dene sen yine de
(38 puan)
Denicem bu hafta ilk müsaitliğimdenşallah alırlar allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 309 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.

653,823 soru

3,438,331 cevap

4,271,826 yorum

184,750 üye

...