0 oy
332 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (185 puan)
kapalı
Arkadaşlar park beşik aldım. Kraft Calipso2 içine yatak alıcam ama hangi yataktan alıcam hiç bi fikrim yok. 70×120 boyutunda. Bi kaç yatağa baktım netten kalın değiller inceler güvenemedim. İçine koyulan yataklar ince mi oluyor ? Bebeği rahatsız eder mi ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Önerebileceğiniz marka memnun kaldığınız varsa söyler misiniz ? 35 haftalığım ve erken doğum riskim var aceleye geliyor bulamıyorum. 
Gebelik haftası 35+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevap

0 oy
(1,188 puan)

bende aldım70*120 onların yatakalrı ayrı oluyor park besıklerın ama heunuz bende almadım 70*120 mı alacaz acaba yatagı boyutunuda bende burda beklıyım:)

(185 puan)
Aynen yatağın boyutuna göre alınması gerekiyormuş. Bekleyelim bakalım :)
-Reklam-
0 oy
Bende hep genelde ince görüyorum.. Sanırım park beşiğe ince kullanılıyor. Bende içine ince aldım
(185 puan)
Kullandınız mı peki siz ? Memnun musunuz
Yok henüz dogumum olmadı aldım duruyor :) annem üzerine olmadı ipten veya yünden biz yatak yaparız dedi öyle bekliyoruz bakalım :)
(185 puan)
Annem üzeri için yatak yaptı aslında yünden. Ama ben içinin yatağı da olsun istiyorum :)
Bende içine aldım ama ihtiyac duyulursa anneme yaptırrıım :)
0 oy
(358 puan)
Bende park yatak aldım ama içine yatak almadım kendim yapmayı düşünüyorum 
(185 puan)
Benim de annem yatağını yaptı içinin yünden ama işte ben beşiğini yatağını da istiyorum ya
(358 puan)
Anladım valla ben beşiği alınca yatağı ayrı satılıyor Du ücreti de fazlaydı gücüm yetmiyor Du almya şu an kendim yapmayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi bende bilmiyorum
0 oy
(1,634 puan)
Besik alirken yatak da var dedi satıcı onu da aldk. Ama kalın baya. Baska yerlerde bebek yatagi görüyorum ince. Kalin almakla hata mi yaptk bilmiyorm. Normal bzm yataklarmz gbi sanki
0 oy
(256 puan)
Ben yatastan bebek yatagi aldim. Park besik degil benimki 70*130 olcusunde aldim 2 yuzude kullaniliyo 1. Yuz bebek 2 yasina gelene kadar kullaniliyo 2. Yuzu 2 yas sonrasi kullaniliyo. 1. Yuzu sert. Omurga gelisimi icin sert olmasi gerekiyo. İnce bi yatak kilifida cikarilip yikaniyo. 
0 oy
(362 puan)
İlk zamanlarda bebek orta kısımda yatıyor ya o yatak ince oluyor 5 cm gibi.. Daha büyüyüp 1 yaş gibi geldiğinde park yatağın orta kısmındaki bölme kaldırılıp normal 15 20 cm kalınlıkta yatak alınıp en altına yere konulup o şekilde kullanılıyor ve 4 yaşa kadar çoğu kullanılıyor. O yüzden ince yatak.. Zaten kalın olsa o orta kısmında durmaz kalın yatağı taşımaz. 
0 oy
(260 puan)
Bende kızıma prego cosmos modelini kullanıyorum ve içine arastirmalarimiz sonucu fillego yatak aldık şuan dolardan dolayı fiyatı 1000 tl yaklaşmıştır sanırım. Çok memnunum biz alırken 700 tl ye almıştık iç yatağını. Bu konuda en iyisi de wellmat marka yataktir.
0 oy
(1,185 puan)
canım iki yaşına kadar mekan yatak önerilmiyor omurga gelişimi için. içindeki yatak iyi netten bi araştır bak istersen
0 oy
(540 puan)

image

canım bak bu kalınlıkta ben üstüne bebek yorganı koydum üstüne de çarşaf koydum yumuş yumuş oldu
(540 puan)
Birde ben reflü yatağı kullanıcam ana kucağı da var baby nestin

İlgili bir soru bulunamadı

651,490 soru

3,429,261 cevap

4,261,778 yorum

184,135 üye

...