0 oy
279 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Merhaba hanımlar, gebeliğin ilk 3 ayı dikkat etmek yorulmamak gerekiyor duyumunu alıyorum  hep çevreden ve  doktordan çok yorma kendini dinlen dedi. Sabahtan akşama kadar evde yatıyorum bir şey yapmakta içimden gelmiyor. Dışarı çıksa ateş gibi sıcak. Sıkılıyorum. Sizin nasıl geçiyor bu zamanlarınız? 
Gebelik haftası 4+5

2 Cevap

0 oy
(1,185 puan)

canım ilk bebeğin dr dediğini yap ikincide eline oturmak da geçmiyor çünkü:)

Doğunca mı :) sağlıkla doğsunda inşallah
(814 puan)
Aynen gercekten ikinciye oturmak gecmiyor :)))
(1,185 puan)
doğunca koltukla bir bütün olarak yaşıyorsun canım hep kucağında oluyor çünkü ikinci çocuğa hamileyim ve ilkinde senin gibi canım sıkılırdı oturmaktan şimdi oğlum uyuyunca  bakıyorum ben de sızmışım koltukta:) bu arda şikayet etmiyorum Rabbime hamd olsun nasip etti:)
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
İlk hamileliğim canım ama ilk 4 ayım işe gidip gelmek otobüslerde okulda öğrencilerimin peşinde kosmakla geçti günde yaklaşık 9 saatimi öğrencilere adiyordum eve gelince temizlik şu bu boş durmadım ne yalan söyleyeyim şuan 21 haftalık oldum yaz tatiline girdim ama evde işlerimi yapıyorum, eşimle istanbul kalabalığından geziyorum. Gezdikçe kendimi daha iyi hissediyorum. 3 gün falan böyle cikmadim yattım kendimi hasta gibi hissetmeye basım agrimaya başladi. Doktorlar ilk 3 ay bebeğin tutunma dönemi olduğu için çok yormayın kendinizi diyorlar ama tamamen sabahtan akşama kadar yatma ara ara kısa süreli yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan riskli gebeliğin yoksa daha önce düşük tehliken yoksa kendini çok korkutma yatmaya başladıkça halsizligi artıyor insanın.
Tüp bebek zor oldu yaşta 35 eşim ve ailesinin ödü kopuyor. Bende birşey olursa bana yüklenmesinler diye tedbir alıyorum. Arada çıkıyorum ama bir şeyde yapasım yok hep aynı şeyler. Allah sağlıktan etmesin. Acaba dedim herkes mi benim gibiydi. Teşekkür ederim dönüşünüz için
(1,978 puan)
Dikkat et kendine canım o zaman birşey olsa gerçekten insanlar hemen bir suçlu arıyor buda anne oluyor ne yazık ki Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
4 cevap 395 göst.
0 oy
4 cevap 516 göst.

654,801 soru

3,441,944 cevap

4,276,008 yorum

184,999 üye

...