0 oy
149 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (28 puan)
Merhaba anneler. Doğum yapalı 43  gün oldu. Bebeğimi sadece 20 gün emzire bildim. Oda zar zor. Arada biberonla mama veriyordum. Biberona alıştığı için meme reddi yaşadık. Ve beni emmemeye başladı. Emmedikçe sütüm kesildi. Bugün süt sağma makinasıyla sütümü tekrar sağdım. Sütüm geliyordu. Sorum şu olacak, bebeğin memeyi reddettiği için sütüm kesilmişti. Bugün tekrar geldi. Etrafımdakiler tekrar emzirme zehirlenir vs gibi şeyler söyledi. Sizce bu doğrumu. Tekrar emzirirsem zehirlenir mi. Göğsümü tutmadığı için sağıp vericem. 

4 Cevap

0 oy
Yok daha neler kuzum ya. Zehir mi içtin de bebek etkilenecek. Saçma sapan hurafe. Bebegini de yormadan tekrar dondurebilirain memeye. Daha çok küçük. Sana emzirme danışmanı önerebilirim. Sayfasını okuyup videolarını izleyebilirsin. Hatta arayıp konuşabilirsin.

Bu arada Biberon yerine kaşık biberon kullan
(28 puan)
Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Sayfasını atar mısın
Instagram adı; emzirme.danismanligi
kendi adı; Dilruba demirezer

Ben dogumda yardım almayı planlıyorum. 1 hafta sonra doğum var.
-Reklam-
0 oy
(483 puan)
düzenledi

Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı olduğu için oğlumun sarılığı çok uzun sürmüştü hiç uyanmıyordu ve ilk doğduğunda sütüm 3 gün gelmemişti bizde mamayla besledik ve sütüm gelince de mamanın için e sütümü katıp biberonla besledim sarılığı 20 gün sürdü iyileştikten sonra memeyi almıyordu çok uğraştım mama ve biberonu asla vermedim en sonunda oda pes etti memeyi tuttu oğlum biraz obur bir bebekti açlığa fazla dayanamdı. :) 

0 oy
(719 puan)
Yaa canim benim bu firsati kacirma cok sevindim, istersen ilk sagdigin sutu dok zaten muhtemelen buraya yazana kadar bi kac kez sagmissindir, bundan sonra devaminda hep kuanabilirsin. Bebege verme konusunda biberona cok alistiysa memeye dondurmen zor olabilir ama yine de 3 4 aylik olana kadar sansin var, elinden geldigince memeye alistirmaya calis mesela yuruyerek emzirebilirsin, dusta ikiniz de islakken deneyebilirsin, veya ten tene temas halindeyken deneyebilirsin, memeye donmesede olur ben sagarak bineronla veririm diyosan o bile biseydir yani. 3 saatte bir gece gundur ara vermeden iki memeyi de sag canim allahin izniyle emzirmis kadar sutun olur
0 oy
(1,224 puan)
Canım benim lütfen çevrende her duyduğuna inanma tekrar sütün gelmiş ne güzel gerekirse biberonla ver gerekirse mamanın içine kat ver ama yeterki anne sütünü alsın bebişin biraz uğraşla memeye alıştırırsın daha çok küçük alışır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
13 Ocak Doğum kategorisinde Cnsu celikk (14 puan) sordu
0 oy
0 cevap 117 göst.
0 oy
6 cevap 193 göst.
19 Mayıs 2022 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Sadan_01 (1 puan) sordu
0 oy
7 cevap 184 göst.

652,645 soru

3,433,818 cevap

4,267,007 yorum

184,445 üye

...