0 oy
60 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (69 puan)
2 buçuk ay önce kürtaj oldum 20 gün kanamam sürdü. Sonraki adetimi zamaninda gördüm ama bir türlü bitmedi 20 gün kadar sürünce doktora gittim primolut verdi ilk başta kesti yine de arada lekelenmeler gördüm. Son günlerde lekelenme yoğunlasınca vücut adet olmak istiyor da ben engelliyorum diye düşündüm ve 16 gün sonunda bıraktım su an sanırım adet oldum tam emin değilim.Adetimin düzeni de şaştı. Beklemeden tekrar denemek istiyoruz ama bu durum cok moralimi bozuyor temiz günlerim neredeyse sayılı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu sekilde düzensizlik yaşayıp yeniden gebe kalan var mı aramızda acaba?

2 Cevap

0 oy
(231 puan)
Önemli soru. Cevapları ben de bekliyeyim seninle. Bir ay önce benim de gebeliğim sonlandı da. Halen adet olmadım. 
(69 puan)
Kürtaj olduğunuz günü adetinizin ilk günü diye hesaplamanız gerekiyor ona gore olacağınız muhtemel günü tahmin edebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(113 puan)
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. Bende 4 nisanda kendi kendime düşük yaptım 5 haftalıktı henüz ve tüp bebek olduğu için biliyorum gününü de. Düşükten sonra 1 hafta kanamam oldu. 30 gün sonrasında ade toldum ama 18 gün sürdü.. Bitti tekrar 15 gün arayla Bi daha adet olduğumu sandım senin gibi ama öyle yoğun ni kanama değil leke leke aynı senin gibi temiz olduğum gün sayısı çok azdı yaklaşık 18 gün sürdü yine ve ardından yaklaşık 4 gün Bi yoğun kanamam oldu ve tm.  bu artık aadet kesin dedim sonrasında temzinlendim şükür. Şu an için bu olayın üstünden 23 gün geçti ve benim normal günüm sayılır tekrar adet oldum ama bu defa normal Bi kanama ne az ne çok. İnşallah bu defa benimde düzelmiştir diye düşünüyorum. Psikolojik olarak bile 6 ay ile 1 yıl arasında kürtaj veya düşük sonrasında düzensizlik olabiliyor endişe etme akışına bırak dedi doktorum. Açıkçası kafanıza takmamaya çalışın düzene biner inşallah. 
(69 puan)
Size de çok geçmiş olsun. 1 ay farkla, yaklaşık olarak aynı seyleri yasiyorum sizinle. Sizin kendiliginden düşük olduğu icin daha normal gorunuyor vucuttan atmaniz uzun sürmüş ama benim durumumun kürtajda iyi temizlenmeme sonucu olduğunu düşünüyorum tekrar olmaktan cok korkuyorum moralimi bu sekilde yüksek tutamıyorum maalesef. Hayırlısı ile düzenim normale döner inşallah.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin ♥️
(113 puan)
Amin.. Yine de uzun sürdüğünü biliyorum akışına bırakmak lazım evet biliyorum söylemesi zor yaşayan bilir gerçekten ama rabbim sabır versin inşallah tez zamanda tekrar hayırlısını nasip etsin
(69 puan)
Size de en yakın zamanda inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
30 Ekim 2023 Hamile Kalamama kategorisinde Seyran0019 (5 puan) sordu
0 oy
1 cevap 115 göst.

651,019 soru

3,427,231 cevap

4,259,759 yorum

183,999 üye

...