0 oy
394 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (45 puan)
Doktorum aşı olmamı önerdi fakat ben çok kararsızım siz ne durumdasınız hamiş anneler ?
Gebelik haftası 13+4

8 Cevap

0 oy
(277 puan)
Ben iki dozunu da oldum sinovac oldum 14 de ilkini 18 de ikincisini şimdilik iyiyim.
-Reklam-
0 oy
(631 puan)
acikcasi hastaliga yakalanmak, agir gecirmek cok tehlikeli, hamileler virüse daha da açık ustelik. haftam dolunca koşa koşa biontech olmayi dusunuyorum. Doktorum ne der bilmiyorum dusuncesini onemsemiyorum, cok iyi dojtorlar var takip ettigim hepsi olun diyor.  Sinovac'in hamileler uzerinde bir arastirmasi yok, ona guvenemedim. Biontech hamileler uzerinde arastirma yapmis ve verilerini yayinladi. olumsuz bir durum gozlemlenmemis,bebekler de antikorlu doguyormuş. 

sinovac in koruyuculugunun düsuk olmasi da düsunduruyor, cunku bir de delta varyanti cikti. biontec bile deltaya karsi %64mus koruyuculugu. Sinovac daha da düsuktur muhtemen. 

Kulaktan dolma bilgilerden ziyade bilimsel arastirmalari,paylasimlari okuyun, ne karar verirseniz verin bebeginiz ve kendiniz icin en dogru karar olacaktir.:)
(316 puan)
Bnde biontec oldum haftaya 2.dozumu olcam. Herkes corona yokmus gbi maskeyi kullanmayı bıraktı. Benim cevrem den corona dan ölenler hastalıgı agır geciren ler hatta babam 1hafta hastanede kaldı. Riske atamam kendinden cok bebeklerim için aşı oldum.
0 oy
(814 puan)
Bende yolun yarisina gelim insallah bende olucam canim doktor istersen yapalim dedi
0 oy
(223 puan)
16 haftam yeni bitti  . 2 doktordan görüş aldım ikiside biontech önerdi . Bu hafta içi inşallah yaptiracagim artık karar verdik :) herkes aşılandı ve herkes saldı kendini artık . Millet maske bile takmıyor artık  . Kendimi koruyabilecegimi düşünmüyorum artık malesef . 
0 oy
(1,594 puan)
Bemn 32+2 yim doktorum önerdi ama doğumdan sonra olacağım nasipse 
0 oy
(187 puan)
31+5 haftalığım dün biontech aşısı oldum çok şükür bir sorun yok şimdilik kolumda ağrı falan olmadı 
0 oy
(880 puan)
Ben asi olmicam sonuçta bebeğe zararlımi bilmiyoruz o yüzden ben asi olmicam bebeğimi düşünmek zorundayım benim düşüncem canim 
0 oy
(1,401 puan)
13+3 haftalik gebeyim olmadim olmiycamda şuan iyiyiz diyenlere sesleniyorum ilerde çıkıyor aşının yan etkileri yazık o bebeklere bari doğumdan sonra yapın
(316 puan)
Cok merak ettim ne gbi yan etkiler cıkacakmiş. Bari ası yapanlara destek olmuyorsunuz anladıkta köstek olmayın. Olumsuz yorumlarınızı içinizde saklayın.
(1,401 puan)
Ne gibi yan etkilirinin olduğunu benden öğrenmeyin araştırın iciniz rahatsa sorun yok

İlgili bir soru bulunamadı

650,023 soru

3,423,440 cevap

4,255,344 yorum

183,713 üye

...