0 oy
281 göst.
Doğum kategorisinde (10 puan)

Kızlar 40 haftayı dolduranlar ; açıklık yoksa sizce suni denenmeli mi? Yoksa sezeryan mı? Tecrübelerinizi paylasir misiniz?

Gebelik haftası 39

7 Cevap

0 oy
(41 puan)
Kesinlikle normal doğum dene. İkisini de test etmiş biri olarak söylüyorum.
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Bende şurada bekliyim 39 haftalık olduk. Gelen giden yok 40 dan sonra beklemeyi düşünmüyo doktorum
0 oy
(925 puan)

Ben 40+6da yarım cm den az açıklıkla suni sancı ile doğurdum yine olsa suni sancı tercih ederim normal doğum la hemen bebişin kucağında oluyor:) 

0 oy
(1,198 puan)

Sezeryanı bilmem de 

2 normal doğum yaptım ikiside suni sancıyla 

Anlık cekiysn bebeğn doğdu mu kurtlysn 

10 doğum yapsm 10 u da normal doğurmk istrm suni ye rağmn


0 oy
(134 puan)
Bende senin gibiydim ilk bebeğim de gününü doldurdu gelmedi doktorum risk alamam kakasını yiyebilir dedi sana bırakıyorum dedi bende tabi o sorumluluğu alamadım sabahtan yatışım yapıldı suni sancı verdiler akşam 10 bucukta kızım kucağımdaydı öğlene kadar hiçbirşey hissetmedim ağrı sızı sonra yavaş yavaş başladı sancılarım ama dayanılmıcak bişey yok. Bende burda suni sancıyla alakalı okadar kötü hikaye okudumki bazıları evet olabilir başka sıkıntılar çıkıyo falan ama bazıları gerçekten abartılmış hikaye ve çok korka korka gittim hastaneye sonradan anladım ki aslında herkesin süreci kendi kendine ilerliyor zaten zaman hızlı geçiyor hastanede. Normal doğumda doğum sonrası çokabuk toparlıyorsun bebeğimle daha rahat ilgileniyorsun bence çok iyi Bi durum sırf bunun için bile normal doğurulur yani :) sana tavsiyem finale odaklan bebeğine kavuşmanı düşün ve bol boool çömel kalk ben çok faydasını gördüm  :) sağlıkla gelsin bebeğin :) 
0 oy
(3,474 puan)
39+2 de doğurdum ama 3 gün doğumhanede yattım suyum geldi sancım vr nişanda geldi açılmam olmadı suni verdiler artı fitil koydular 3. Gün sezeryan oldum normal doğurmuş kdr acı çektim demem o ki sunisi sezeryanı farketmez o evlada daha az ağrı ve sağlıkla kavuşmak önemli olan sezeryan diyorsa sezeryan suni diyorsa suni
0 oy

Iki doğum yaptım ikisinide devlette şunu sancı ile yaptım ilkte uzun sürdü,ama ikinci 3 saat içinde doğum yaptım valla 3. Gebeligim inşallah buda normal olur 

Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını canım 

Darısı tüm hamilelere inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı 

İlgili bir soru bulunamadı

653,645 soru

3,437,665 cevap

4,271,034 yorum

184,705 üye

...