0 oy
364 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (301 puan)
5+1 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sizce bu bebeğe zarar verir mi düşük riskini artırır mı acaba?
Gebelik haftası 5.1

5 Cevap

0 oy
(1,978 puan)
Bu haftalarda çok sıkıntı yaratmaz canım ilaç yazdıysa doktorun onu kullan bol bol su iç. Hamilelikte enfeksiyon görülme ihtimali çok fazla benimde 5.haftamda enfeksiyon çıkmıştı 22 haftalik olduk hala devam ediyor bir sıkıntı yaşamadım. Sık sık iç çamaşırı değiştirmeye kuru tutmaya çalış. Ve bol su iç doktorun ilaç yazarsa mutlaka kullan ilerleyen haftalarda riskli oluyormuş. Bazı hamilelerin enfeksiyonu hemen geçiyor inşallah hemen geçer korkma içini ferah tut.
(153 puan)
Kuzum bende 5+1 aynıyız ve bendede iltahab var, doktor toz halinde şase verdi, ve cok normal dedi her hamilede oluyor dedi, ve bildigim kadarıyla eyer ilerlememişse düşük tehlikesi yok ilerledikce tehlike var mutlaka ilac kullan
(301 puan)
Doktor daha sonuçlarıma bakmadı canım ben farkettim ama hissetmiyorum kötü arada ağrım oluyor sadece
(1,978 puan)
Doktorun bakar canım çok değilse enfeksiyonun ilk su iç diyebilir yüksek olursa veya geçmiyorsa ilaç veriyor genelde benim hiç belirtim yoktu yanma acı falan hep idrarda çıkıyor enfeksiyon düşük ama bitmedi. Doktorun kontrol ettiğinde mutlaka seni yönlendirir
(301 puan)
Düşük duruyor kuzum bayramdan sonra artık
(153 puan)
Bende hic belirtisini hiss etmedim ama tahlilde cıkdı canım bol su iciyorum ve hazır su icmeye calış temiz su yani. Ve bi toz verdi akşam uyurken ic dedi sabah tualetini yap dedi. Bendede yeni başlamış doktor öyle dedi, ilerlemeden anladık dedi, bol su icmeye calış git gel su ic.
-Reklam-
0 oy
(301 puan)
Bilgisi olan yok mu?
0 oy
(936 puan)
Bol bol suuu, su hayattır. 
(301 puan)
Iciyorum aslında
(936 puan)
Genitali de sirkeli su ile yıka sık çamaşır değiştir kuru tut
0 oy
(153 puan)
Bide canım bir şey sorucam hamilelik belirtilerin varmı yani ne gibi belirtilerin var? Aynı haftada oldugumuz için merak ettimde. Bende iştahsızlık halsizlik ve uzanma uyuma isdeyi var ve cabuk yoruluyorum. Sabahlar biraz bulantım oluyor. 
(301 puan)
Aynı canım benimde belimde ağrı kısıklarımda ağrıda  var
(153 puan)
Bulantın varmı kusacak kadar?
(301 puan)
Yok sadece yolculuk yaparken oluyor ama kusmuyorum
(153 puan)
Ha bende kendimce sıkıntı ediyordumki bulantılarım yok, hani niye böyle sonucda hamileyim kafama takmışdım hatta post bile acımışdım :D tek degilmişim. Peki iştahsızlık varmı canım sende bu aralar?
(301 puan)
Var ama bende hemen bas donmesi yapıyor ac kalınca o yüzden çok ac kalmamaya çalışıyorum
0 oy
(2,349 puan)
Doktora git ilac verir canm ilk haftalarda bende olmustum 5 gun antibiyotik kullndim gecti cok şükür 

648,231 soru

3,416,896 cevap

4,247,554 yorum

183,238 üye

...