0 oy
186 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (153 puan)
Kızlar ben ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanıcam adet bitiminden kaç gün snra başlamam gerekio adetim bitti ve 3 gün geçti şuanda kaçıncı gün başlayayım bilen yada kullanıp hamile kalan varsa bi cevap verir bilgi verebilir mi acaba ?
Gebelik haftası Yok

5 Cevap

+1 oy
(182 puan)
10.00-12.00 ya da 20.00-22.00 arası yapılması gerekiyor. Test yapmadan en az bir saat önce sıvı alımını bırakmak gerekiyor. Günde bir defa yapılmalı. . Yumurtlama her kadında değiştiği icin adet bitiminden itibaren başlanması öneriliyor. Sizde yarın başlayın hemen 3 gün geçmiş zaten. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olmalı. Koyulugu gördüğünüz gün değerlendirin. Koyu gorundukten sonraki günlerde siliklesmeye başlaması çatlama olduğu anlamına geliyor. O günü de değerlendirin. 
-Reklam-
0 oy
(397 puan)
kuzum ben adetim bitti hemen ertesi gun basladm erkn yumurtlama oldu mesela ama bebek olmadı nasip birazda 13. gun basla falan diyolar ama inan bnm hemen oldu yumurtlama
0 oy
(273 puan)
Ben o testlerden kullanmadım, telefonu fly diye bir program kurdum adet tarihlerini düzenli girdim. Programa göre  2 sinde adet baslangivo 15 inde ovulasyon yazıyordu ona göre hareket ettim. İse de yaradı. 
0 oy
(20 puan)
Canım ben ovulasyon testi ile hamile kaldım adet bitiminden 3 gün sonra başlıyorsun teste 
0 oy
bitimin ertesi gunu baslaman gerekiyor ama yarin basla sen.. hergun ayni saat diliminde 1 saat icecek tuketmeden idrar testi yap 2 damladan fazla ekleme bozuyor yada aldigin markaya gore uygulama yap..biri koyu biri silik olur baslarda ve koyuyla ayni tona gelince yumurtlama olur bir 2 gun icinde kisiye gore tabi catlama olur.. catlamafa su sekilde ikisi koyu yaptin gordun ertesi gun yine yapiyorsun baktin ilk yaptigin donem gibi biri silinmis iste o zaman catlamis demektir catlamayi gordukten sonra ki 3 gunu de degerlendir yumurtlamaya basladigini anladiginda da basla degerlendirmelerine... catlamayi gorunce birak yapmayi testin bitmesin ama ben bir kez dqha yumurtlarim belki dersen devam edip kontrol edebilirsin.. ben testle hamile kalmadim 80 tane yaptim ama bir sonraki ay 2 2 denedim oyle nasip oldu

650,732 soru

3,426,151 cevap

4,258,543 yorum

183,899 üye

...