0 oy
425 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (571 puan)

Merhaba bugün ilk kez  Dr.Alptekin Alagöz'e  geldim çok şaşırdığım şeyler oldu. O kadar hastane doktor gezdim ilk kez böyle gerildim. Eşimi içeri almadı pandemiden..hadi tamam ona eyvallah ama resim video çekmek de yasakmis çok enteresan geldi.sebebi de mahrem bir yermiş burası yani muayene odası .. ne ilgisi var anlamadım kendi bebeğimin videosunun neyi mahrem.. bitane resim verdi onu da yani işte yüzünü gösterirse vercem falan dedi Allah yüzüme baktı da bebek yüzünü gösterdi bir tane resmimiz oldu.. ama çok gergin,soğuktu.. bir daha gitmeyi dusunmuyrum :) birdahakine Oscar beye gidicem inşallah 

Gebelik haftası 26

1 cevap

0 oy
(583 puan)
Ben onun hastasıyım. İkibucuk yıl önce tedavi gördüm. Sonra başka yer vs derken. Gebelik oldu. Evime yakın diye ona gittim. Bana dedi ki bana niye geldin ki kendi doktoruna gitseydin . Doğru düzgün açıklama bile yapmamıştı bebek ile ilgili.
(27 puan)
Bugun bende gittim ve menmun kalmadim.
Taramalari yaptirmak istemediğini soyledim ve o zaman hastaneyede gelme evinde kendin dogur dedi.  Herhangi bi aksilikte gebelik sonlandirmayi dusunmuyorum ve stres yasamak istemiyorum dedim. Swnin bebeğin kardesim naparsan yap dedi.
 Bi doktora yakismayan tavirlar sergiledi bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
0 oy
0 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 284 göst.

651,387 soru

3,428,850 cevap

4,261,344 yorum

184,115 üye

...