0 oy
1,688 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)

Hepinize iyi geceler kızlar..

Özellikle doğum yapmış anneler merak ettiğim birşey var öncelikle bebeğim sağlıklı şükürler olsun.Ama merak ettiğim birşey var bebeğin usg resimlerinde su içinde olduğundan yüzünün gözünün şiş ve ödemli olduğunu biliyorum..

Ama mesela ikili testte yandan minnacık burunu varken şimdi 36.haftamdayim bazen resimlerinde burnu kemikli çıkıyor eğri gibi dudakları kocaman çıkıyor birde sarkıtıyor .

Ama her zaman değil daha önceleri daha farklıydı.

Acaba çekim açısından mi su mu resmi dalgalandiriyor.

Kısacası USG resimleriyle doğduktan sonra benziyorlar mi:)))

Gebelik haftası 36

9 Cevap

0 oy
(139 puan)
Bende merak ettim
-Reklam-
0 oy
(206 puan)
Benımkıler cok benzıyodu. Sadece dudaklar ve burun daha ırı cıkıyo usg de. 
(31 puan)
Açıkcasi eli hep yüzünde her usgde tam anlamıyla çözemedim :))) ama bazen burnu düzgün çıkarken bazen kemikli çıkıyor geçen dudaklari kocaman çıkmıştı birde sarkitmiş :))
0 oy
(1,132 puan)
Benziyor ağzı açık uyuyordu 23 hafta da doğdu 28 günlük ağzı açık uyuyor 
(72 puan)
23 haftalık mi doğum yaptınız
(31 puan)
Ayy Maasallah sağlıkla büyüsün inşallah minicik..
(1,132 puan)
Ayrıntılı ultrason da ağzı açık uyuyordu doğdu gene ağzı açık uyuyor ve birde eli hep 40 hafta boyunca yüzündeydi şuanda da elleri hep yüzünde burnu kocamandi ultrason da şuan minnak bir burnu var. Yani bizim ki burun hariç dogunca aynıydı :)
0 oy
Bende merak ettim post üstte kalsın
0 oy
(72 puan)
Ayrıntılida cektirdigim resimi gördük eşime dedim aynı sana benziyor çok güzel çıkmıştı ama doğdu aynı ama diğer USG resimleri tabi eyri büyrü 
(31 puan)
Ayrintilidaki USG resmi bana benziyordu benimde burnum miniktir.Aslinda erkek bebek babasına benzesin istiyorum ama babasının yandan çok hafif burnu eğri o yüzden merak ettim:)))
(72 puan)
;) sağlıklı olsun vaktinde saatinde dogsunda büyüdükçe değişiyor çocuklar
(31 puan)
İnşallah çok az bir zaman kaldı sağlıkla gelsin de öncelikle minik;)
0 oy
(900 puan)
Bende bunu merak ediyorum çünkü yüzünü çok net gördük :)
(31 puan)
Sizinki nasıl çıkıyor :-)
0 oy
(186 puan)
Usg ses dalgalarıyla alınan görüntü olduğu için birebir aynı olmuyor tabiki sebebi bu.. ben özellikle detaylı ultrasondan sonra farkettim görüntü kalitesi önceden hoşuma giderken artik beni memnun etmiyor (detaylıda haftamız bundan daha erkendi ama görüntü enfesti) tabiki en başta bebegimin sağlıklı olmasını istiyorum resimler faso fiso.. Instagram'da birkaç tane denk geldim ultrason görüntüsü ile bebeğin doğmuş halini yan yana karşılaştırma yapmışlar he bire bir diyemem ama büyük çoğunluk aynıydı.. bizim de elimizde net USG görüntüsü olsa kime benzeyecegini en azından tahmin edicez ama dediğiniz gibi görüntüler biraz bozuk.
(31 puan)
Evet benimde sanırım en net resmimiz detaylidakidir.Orda bile zor gösterdi.Ama hep elini yüzüne getiriyor getirmediğinde de değişik çıkıyor artik doğduğunda görücez sanırım..
(186 puan)
Aynısııı benim de detaylıda bile zorla bir resim seçebildik eli hep yüzünün önündeydi. Ben de isterim net bir ultrason fotomuz olsun son iki ay kaldı ama yine de sağlıklı olsun da fotomuz olmasın diyorum.
0 oy
(2,627 puan)
Instagramda bakmistim.bende anne karnindaki ve dogunca resimleri var bebekleri sadece anne karnin da sis oluyor bazen bide kayik duruyor bazen ama genel.olarak aynisi tabikide
0 oy
(18 puan)
Vallahi son USG de bi burun çıktı bizde kemerli kocaman yüzün yarısını kaplıyordu bebişim bi geldi fındık burun dedim bu ne karıştı mı bu bebek öyle büyük burun bekliyordum, cihazda herşey daha büyük çıkıyor ağız burun yanak onu anladım 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 11,141 göst.
0 oy
11 cevap 972 göst.
0 oy
6 cevap 480 göst.
17 Eylül 2020 Doğum kategorisinde Ecemmmmmmm (6 puan) sordu

651,020 soru

3,427,239 cevap

4,259,775 yorum

183,999 üye

...