0 oy
868 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (82 puan)
Kizlar ve sevgili anneler . Eğer alışveriş yapmadiysaniz yada yapmaya basliycaksaniz size bir video onericem . Bu video minimalist eşyalar olmak üzere bebek ve annenin gerçek ihtiyaç duyacağı şeyler üzerine dir . Benim de ilk gebeliğim evet ozeniyoruz ama bence fazla masraf iyi birşey değil .NİHAN KILIÇ yeni doganla ilgili video hazırlamış bence bir göz atın .
Gebelik haftası 21+0

2 Cevap

0 oy
Teşekkürler, bakacağım. 
Ben onı ihtiyaç durumunda alıcam önceden almayı düşünmüyorum.
(399 puan)
Sezeryan doğumda mutlaka lazım birşey bence başıma geldiği için biliyorum normal doğumdada gerekli bebek emse bile ilk zamanlar göğsü tam boşaltamıyor kalanı sağmak beyne uyarı verir ve göğsün fazlalaşarak dolmasını sağlar iki doğumu da yaşadım ama en fazla sezeryanda ihtiyaç duydum normal doğumda manuel olabilir yeterli gelir ama sezeryan olacaksa elektirikli daha iyi çünkü sürekli sağım gerekir elektirikli de önce masaj özelliği olduğu için göğüs yara olmaz hemde bebek emme refleksi ile sağar sağım gücü ayarlanır el yorulmaz inan ilk aldığım şey elektirikli göğüs pompası
(399 puan)
Mesala emzirme yastığı sadece emzirme yastığı olarak değerlendirilirse gereksiz gibi ama ilk başta emzirme sonrasında bebek oturma desteği olarak bakılınca gerekli birşey gerekliler bakış açısına göre kullanım oranına göre değişir ben emzirme yastığını şuan kendime bel destek olarak kullanıyorum mesala yatarken çokta rahat geliyo ben onu şimdiden farklı şekilde kullanıyorum :)
(82 puan)
Peki canım şimdiden alinmali mi pompa
(399 puan)
Tabiki mutlaka alın gücünüz hangisine yetiyorsa diamond aldım ben elektirikli çiftli siz elektirikli tekli de alabilirsiniz bütçenize uygun araştırın hangisi daha çok aklınıza yatarsa mutlaka çantasızda olsun ben hastane çantamada koydum çünkü hastaneninkini kullanmak istemiyorum bu durumda
-Reklam-
0 oy
(631 puan)
Paylasim icin tesekkurler fikir oldu :) gercekten gereksiz alinan seyler var heves için. Ama bazi seyler de tercihle, o anki ihtiyacla ilgili, bir esyadan herkesin beklentisi farkli. mesela ben bebek arabasini hemen almayi dusunmuyorum, kanguru alacagim yaza da arabayi alirim. Videoda slingi bi iere kullandigini soylemis, bu cok kisisel, cok kullanan ve rahat ettigini soyleyen anne babalar var. burun aspiratorunu cevremdeki arkadaslar olmazsa olmaz goruyor,bebegin cok rahat ettigini soyluyorlar. bu videolar kesinlikle fikir oluyor ama kendi yasam tarzimizi, beklentilerimizi de goz onunde bulundurmak gerek bence :) 
(82 puan)
Haklısın canım

644,030 soru

3,401,687 cevap

4,228,955 yorum

182,126 üye

...