0 oy
752 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (530 puan)
11 haftalık gebeym lütfen dua okuyun suan doktorların hemşirelerin gözetimi altında serviste odada tek başıma yatıyorum serum takılı kan sulandirici vurdular Allah rızası için sizden duş istiyorum yaşım 20
Gebelik haftası 11+4

5 Cevap

0 oy
(788 puan)
Allah yardımcınız  olsun inşallah korkmayın morali yüksek tutun ki  hemen çıkın inşallah 
(530 puan)
j sallah dua edin
-Reklam-
0 oy
(323 puan)
Rabbim yardımcın olsun, çok atlatan var gebelikte covidi, moralinizi yüksek tutmaya çalışın bebeğiniz için, çünkü stresi hissediyorlar. 
0 oy
(5 puan)
Geçmiş olsun arkadaşım.Korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz.Niye yattın hastaneye çok mu kötüydün?Ben de 14 haftalık hamileyim covid oldum.15 Aylık kızım ve eşim de oldu.Ben ve kızım atlattık Maalesef eşim vefat etti.Tavsiyem çok büyük bir nefes darligin yoksa yatma hastanede.Ben önce hastanede   beş gün kızma dört gün de eşime baktım.Cok hastaydım.Ve bana hiç bir ilaç vermediler. Artık  ayakta duracak gücüm yoktu eşimi bırakıp hastaneden çıktım ve ertesi gün eşim vefat etti.Bu hastalıkta Moral önemli bir de doğal birşeyler tüket.Ben kullandım.iyi oldum çok şükür.Atesin yoksa kolay atlatırsın inşallah.
0 oy
(376 puan)
Rabbim sifa versin canim okudum dualarim kabul olsun 
0 oy
(405 puan)
Canm 36 haftalık gebeyim..koku alamıyorum..Hiç bişeyin tadını alamıyorum..burnum akıyor..midem bulanıyor..Covidmi acaba?.sende böylemisin 2 gündür ağzıma yemek sürmedim güçüm yok
Evet koku tat anlamıyorsun çok kötü bişey ben geçirdim
(405 puan)
Gerçektenmi yaa..sabahdan öskürük de başladı Allahım ya rabbim
Test yaptırın ama hamilelere ilaç vermiyorlar maalesef
(405 puan)
Ya zaten verseıer ben kabul etmem.. 35 hafta mide bulantısından kan kusdum ama yine ilaç kabul etmedim..Diş ağrısından duvara tırmandım yine ilaç kabul etmedim sevmem ben ilacı herşeye dözdüm..

650,612 soru

3,425,716 cevap

4,257,995 yorum

183,863 üye

...