0 oy
262 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (7 puan)
kapalı

Hanimlar, oncelikle aileniz ve en onemlisi bebisinizle / karninizda veya kucaginizda :) / birlikte hepinize iyi bayramlar diliyorum! Duyupta cok fazla inanmadigim, fakat, yinede anne adayi endisesi diyelim, birkac urafe hakkinda yorumunuzu almak istedim. Bunlar soyle: hamile kadin cig ete veya cigere dokunmaz, dokunursa iz kalir gibi. Dana bobregi veya kalbi tuketeniniz var mi? Bugun esime yaridmci oldum mecburen etleri paketlerken, baska kisme yok yanimizda yardim edecek. Sizin boyle duyumlariniz var mi? 

Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(357 puan)
İyi bayramlar, bende duydum ama olanını hiç görmedim bence biraz insanın olucak olucak diye düşünmesi durumu tetikliyor 
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Ben güney doğuda yaşıyorum  ilk defa sizden  duyuyorum ve bana çok saçma geldi 
0 oy
(1,978 puan)
Çevrede diyen çok canım ama ben bugün elimde herhangi bir kesik olmadığı için çiğ ete dokundum. Çok riskli bir durum olacağını düşünmüyorum evet toksoplazma paraziti var ama her ette her insana direk bulaşacak diye birşey yok. Sadece kurbanda değil kurban disinda da 22.haftaya kadar çiğ ete elle dokundum. Ciğere gelince ise çok inanmam canım ama yinede önlem amaçlı sadece ciğer keserken eldiven kullandım. Annem tüm kardeşlerime hamileyken ciğer, et, kalpte kesmiş ama hiç birimizde leke yok Allah'a şükür.
0 oy
(196 puan)
Valla canım denk geliş midir bilmem annem dalak veya ciğer elledikten sonra elini yıkamadan kaşınmış kaşındığı yerde benim lekem var o yüzden buna bi nedense inanamıyorum ve dikkat ediyorum
0 oy
(260 puan)
Iyi bayramlar bende inanmam ama eskiler öyle der işte. Benim annem in kolunda da ciger lekesi kalmış  annem de var yani:) tesadüf mü bilmem ama öyle açıklıyor tam da koluna dokunduğu yerde cıkmış 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 282 göst.
20 Temmuz 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Narin Ali (7 puan) sordu

647,920 soru

3,415,623 cevap

4,246,099 yorum

183,139 üye

...