0 oy
379 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (493 puan)

Hanımlar evlendikten sonra gaziantep e yerleştim hastaneleri ve doktorları pek bilmiyorum gittiğim iki doktor var medical de Abdullah göymene  gidiyorumkendisinden çok memnunum fakat doktor çok yoğun sürekli koşuşturmada. Hatem de Samet bayrağa gidiyorum adam çok yaşlı fakat çok titiz işinde tecrübeli.kimde yapacağıma bilmiyorum hastane olarak hangisi daha iyi doktorları biliyorsanız düşünceleriniz nedir ona göre haftaya gidip sezeryan günü alacağım. 

8 Cevap

+1 oy
(377 puan)

Yasli olmasi daha iyi daha tecrubeli oluyolar 

-Reklam-
0 oy
(797 puan)

Canm kesinlikle medical antebip en iyi hastanesi ama ücret fazla alıyorlar durumun var mi bilemem

(493 puan)
Ben de gittiğim de çok beğeniyorum ama iç kısımları hiç bilmiyorum. Hemşire odaları falan hiç bilgim yok. Ne kadar ödüyoruz bilginiz var mı? Ben gidiyorum ama hiç sormadık medikal. Hatem 1500 +doktor parası ödeyeceğiz.
(797 puan)
Geçen sene bir kaç defa geldim küçük bi ameliyat geçirdim ama çok çok pahalı tabi verdiğim paraya deydi muhteşem bir hastane herkes çok övüyor ben urfada oturuyorum aslında bildiğim için cvpsiz kalmasın dedim
0 oy
(6 puan)

canm hatem hastanesi yılmaz genco gidip memnun degilim diyeni hic görmedim 

(493 puan)
Evet bana da çok dediler gencoya git diye benim ilk doktorum Samet onun özel muayenesi vardı sürekli tahliller için beni başka başka hastaneye yolluyordu bir de bebeğimin kordon sıkıntısı çıkınca araştırdım Abdullah bey bunun üzerine makaleler yazınca daha bilgili diye ona gittim. Adamı çok beğendim fakat eşim Samet ten vazgeçmedi üben gitmek istemedim ama hamileliğim boyunca ikisine de gittik eşim Samet istiyor ben Abdullah'ı. Hatem hastanesi nasıl peki çalışanları. Bir kişi hemşireler doğum odasındakiler çok kötü demişti.
0 oy
(404 puan)

Canım ben de Abdullah goymene gidiyorum gerçekten çok yoğun ama memnunum insanı çok rahatlatan bir doktor. Doğumunu onda yapan kişiler de çok memnun ben de tavsiye üzerine tercih ettim.

(493 puan)
Ben normalde Samet gidiyordum bebeğimin kordon sıkıntısı çıkınca Abdullah ben daha bilgili diye duydum ona gitmeye başladım. Ben de çok sevdim çok güler yüzlü ilgili. Eşim Samet e gidelim diyor ben abdullah her akşam konumuz bu.
0 oy
(807 puan)

Canm medicala gtmedm ama Hateme gdyrm senn dedgn doktoru hc duymadm Bende Hatemde Yılmaz Genco var ona gidiyorm cok iyi bi doktor suan cok memnunm bu arada dogm ücretlerini sordn mu ya

(493 puan)
Benim sezeryan 1500 TL dediler bir de Samet bayrak a vereceğiz onun da ayrı benim doktor kendinin muayenesi var ama anlaşması Hatem de eşim Samet istiyor ama hastane içi odaları özellikle hemşireleri hakkında hiç bilgim yok. Gencoya geçen hafta tanıdığım sezeryan yaptırdı o fiyata.
0 oy
(1,068 puan)

Ben medical de Ali ozcana gidiyorum memnunum

(493 puan)
Medikal de bir kaç kadın doğumcunun adını duydum ama hiçbirinin odasını görmedim farklı yerde mi iki kişi var o hastanede. Sizin doktoru hiç görmedim.
(1,068 puan)
Evet 2 doktorun odası ayri diger ikisinki ayri galiba Ali ozcanin odasinin yaninda nisa dainin odası var
0 oy
(217 puan)
İkiside çok iyi hastane ama ben hateme gidiyorum. Dr mehmet fethi Gücen. Hem titiz ve çok ilgili bilgili . Yine size kalmış bişey sağlıkla gelsin inşallah 
0 oy
(579 puan)
Antepteyim ilk oğlumu Hatem hastanesinde nazire öztürkte yaptım memnun kaldım tabi 8 sene geçti ikinci oğlumu devlette yaptım orasıda çok iyiydi şimdi 3. Geliyor devlete gidiyorum Tahsin gümüşburun yaşlı ama tecrübeli süper bir doktor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
12 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ebru123321 (45 puan) sordu

667,417 soru

3,494,726 cevap

4,346,530 yorum

188,226 üye

...