0 oy
253 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)
Kızlar merhaba. Gebelik dönemi korana zamanına denk geldi malesef ve evde yapacak hicbisegim yok çok canim sıkılıyor vakit geçmiyor eşim de çalışıyor. Şuan yaşadığımız şehirde yapicak çok aktivite yook zaman nasıl gecirebilirim evde sizce önerisi olan varmı. Havalarda çok sıcak. Sizin nasıl geçiyor gebelik süresi?
Gebelik haftası 28+3

4 Cevap

0 oy
(3,764 puan)
Aklımda kalan filmleri ya da merak ettiklerimiz izliyorum. Bunun için öneri siteleri var. Daha önce alıp okumaya fırsat bulamadığım kitapları okuyorum. Bebek yeleği örmeye başladım YouTube de güzel anlatimlar var. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Çok zorlamadan hamile platesi yapmayı düşünüyorum. Hatta önerisi olan varsa alırım izlemem gereken videolar konusunda :)
(293 puan)
Yürüyüş yap eğil kalk yap 10 kez falan bağdaş kur otur bacakları iyce açıp tabi emekle emekleme pozisyonunda dur sırtını kalçanı kaldır karnını sık nefesini tut tutma farketmez ikiside oluyo sonra bırak birkaç kez devam et ıkım yavaş yavaş alıştır kendini ıkınmaya ben böyle yapıyorum çok oturunca yatınca hareketsiz kalınca bebek taş gibi oluyo kasılıyor kalıyor ya
-Reklam-
0 oy
Sizinle aynı durumdayım sürekli evde uzanıyorum elimde telefon. Dışarı çıksak bile aşırı sıcak bu mevsimde ancak deniz havuz olacak. 
(25 puan)
Maalesef. Benimde öyle uzaniyorum telefonla uğraşıyorum sıkıntıdan hep birşeyler yiyorum vakit gecmiyor
0 oy
(466 puan)
Evde yatiyorsunuzda ayaklarını hiç sismiyormu yaa benimkiler sisiyo
(25 puan)
Benim ayakalrim çok şişiyor ama çok ayakta durunca şişiyor genelde yorulunca
0 oy
(662 puan)
Normalde napiyorsam ona devam aslinda :) zaten ev isi yemek as belli bir zaman aliyor. Onun haricinde evde egzersiz yapiyorum, kitap okuyorum, bebise orgu oruyorum. Hava biraz serinleyince disari cikip yuruyus yapiyorum.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 265 göst.

648,839 soru

3,419,067 cevap

4,250,097 yorum

183,402 üye

...