0 oy
207 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
kızlar merhaba ben dogumumu istanbul sultanbeyli şehit prof.dr ilhan varabkta yapmayi dusunuyorum daha once aranizda orda dogum yapan varmi memnun kalan varmi acaba bazi herlerde okuyorum devlet hastaneleri cok kotu davraniyorlar bagiriyorlar cagiriyorlar diye buda devlet hastanesi bunlarin ilgisi varmi acaba ? 
Gebelik haftası 26+4

3 Cevap

0 oy
(4 puan)
Ben 3 gün önce Sultanbeyli devlet Hastanesi'nde doğum yaptım özel hastanede bile böyle ilgi olamaz.eğer gitmek isterseniz doktorumun adı SAVAŞ GÜNDOĞAN çok ilgili alakalı yatışımın yapılması gerekiyordu kendisi ameliyattaydı ameliyattan çıkıp yanıma geldi hemşireler derseniz onlardanda Allah razı olsun çok iyiler. Bende başta tereddütte kalmıştım ama şu an çok memnun kaldığımı belirtmek isterim ayrıca tavsiye ederim. Bu arada doktor izinde ayın 2 sine kadar.
-Reklam-
0 oy
(60 puan)
Canım bi yalnışın var o hastane Sancaktepe de Sultanbeyli devlet hastanesi farklı hani sonradan sıkıntı yaşama diye yazdım. Bu arada bende 1 buçuk sene önce Sultanbeyli de doğum yaptım cidden özel hastane bile bu kadar ilgilenmezdi. Sancaktepedeki çok fazla yoğun ve kalabalık oluyor ama tabiki yinede tercih senin. Sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah
ben ilhan varanki soruyordum gitmedim daha ismini tek biliyorum ondan :)
0 oy
(90 puan)
Sen hastaneleri karıştırdın sanırım sultabyeli devlet hastanesi var senin dediğin sancaktepe ilhan varank eğitim ve araştırma hastanesi .

646,701 soru

3,411,367 cevap

4,240,823 yorum

182,804 üye

...