0 oy
793 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (109 puan)
kapalı
Kızlar Azra ismi koymak istiyorum kızıma ama kime danıştıysam Azra isminde olanlar gıcık Kızlar oluyo dediler. Sizin çevrenizde Azra isminde olan var mı varsa kişilikleri karakterleri nasıl?
Gebelik haftası 33+3
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

19 Cevap

+1 oy
(788 puan)
İsmi Azra olan bir sürü  öğrencim oldu hepsi de çok akıllıydi  maşallah ama azcık yaramaz oluyorlar :) :) evet isim karakteri etkiliyor bence  ama ben sevmişimdir azralari  :)
(109 puan)
Yaa çok sevindim teşekkür ederim:)
(970 puan)
Azra ismi hakkında bilgim yok ama isimlerin insanların karakterlerini etkilediğini düşünüyorum ben de. Yaptığım meslek gereği binlerce insanı inceleme imkanım oldu. Gerçekten aynı isimlerin profilleri aşağı yukarı aynı oluyor.
(788 puan)
Değil mi? Ben de aynı şeyi düşünüyorum kesinlikle :)
-Reklam-
0 oy
(99 puan)
Azra akin var cok tatli;) var bir tane o da cok tatli ve güzel bir kiz ama adi evin azra
(109 puan)
Evet ben de en çok Azra Akın düşünerek istiyorum:) ve güçlü bi isim
(99 puan)
Dimi valla bence kimseyi dinleme sağlıkla gelsin bebis ❤
(109 puan)
Amin inşallah teşekkür ederim
(560 puan)
Azra akin cirkin dislek kadin ya
(109 puan)
Dünya güzeli aynı zamanda :)
(560 puan)
Kazayla olmus bence )
0 oy
(1,331 puan)
Bu tür seylere inanmayin . Kizima azra asel ismini koydm tatli sevimli akilli masallah
(109 puan)
Maşallah teşekkür ederim:)
0 oy
kuzenimin kızı azra ve hiç gıcık vs değil canım hatta öyle tatlı öyle sevimli ve sevecen ki herkes şaşırıyor bu kız nasıl böyle herkese gülüp tatlı olabiliyor diye. inanmayın öyle isim takıntısı da yapmayın ya çocuğun kişiliği karekteri huyu suyu neyse o olur isimle alakası olmaz olamazzz
0 oy
(842 puan)
Bence çok güzel bi isim cnm,hic kafani karistirma
0 oy
(13 puan)
Valla bende kızıma Azra ismini koycam güzel isim 
0 oy
(60 puan)
Slm lar kısmet olursa 6 gün var doğuma bende kızıma azra koyucam kısmet olursa.allah hayırlı merhametli evlatlar versin .
0 oy
(3 puan)
Çok sevdiğim bir isimdir nasip olursa inşaallah kullanmayı düşünecez ama ikili isim olarak.Soy ismimiz akın ama Azra Akın ünlü imiş güzelmiş diye değil hiçte öyle düşünmemiştim bile. Hz meryemin diğer lakabı Meryem Azra yani korunmuş temiz kadın anlamına geliyor duyunca çok hoşuma gitmişti bundan dolayı düşünüyorum ben sizede tavsiye ederim insanların isminden etkilendiğini düşünüyorum ben inşaallah ismini hakkıyla taşıyanlardan olur...
0 oy
(374 puan)
Genelleme yapmak istemiyorum ama eşimin amca kızı Azra. 10 yaşına geldi cok akıllı ona bişey diyemem ama tüm ailesini ve çevresini hayatından bezdirmiş durumda. Aynı binada oturuyoruz gecenin 3 ünde bile tepinerek ağlıyor. Küçükkende aynıydı hala aynı belki de yetiştirme tarzı bişey diyemiyorum o yüzden :)
0 oy
(180 puan)
Vallahi kizim olsaydi brn azra koyacaktim aklmda baska isimde yoktu... bence cok naif bir isim
0 oy
(1,634 puan)
Kuzenimin kızı azra. Cok tatli bi kız. Akıllı. Şımarık falan degil. Okulda da geyet başarılı 
0 oy
(442 puan)
Bencw guzel isim :) cevremde yok ama kulaga hos geliyor isim konunda bende karar veremedm daha :) mihra esila ikra ilayda :)
0 oy
(404 puan)
Bizde Fatmaazra koyacaz kısmet olursa ev sahibimin kızının ismide Fatma Azra denk geldi yani duyduk diye değil ama kızı gör bir tatlı bir dilli ki maşallah böyle şeylere inanmıyorum valla 
0 oy
(165 puan)
Bende Azra, koyucam sağlıkla gelsinler inşallah :)) 
0 oy
(828 puan)
Kızım Zeynep Azra ❤️ 
(50 puan)
Bisey farkettim azra ismini dusunen cogu kisi zeynep koyuyor ikinci isim olarak bende azra zeynep koyucaktim doguma yakin sagolsun esim annesin ismini koydu, koydugunada bin pisman olduda iste is isten gecti  azra  sengul oldu :)) adiyla yasasin prenses insAllah..
(828 puan)
Sağol canım Allah bağışlasın. Biz Zeynep ismini kullanıyoruz Azra isminide çok sevdiğim için 2. İsim olarak eklemek istedim :)
0 oy
(1,033 puan)
Yegenim Azra cok tatli ve sevimli.Ama 2 saatten fazla duramazsin yaninda yok boyle bir yaramazlik :D
0 oy
(50 puan)
Kizimin adi Azra❤ el degmemis toprak Hz. Meryemin diger adi bir yandan, cok merakli cok tatli hic hircinli yok siniri bile saman alevi gibi hemen anlik kustugunuzu anlarsa hemen gelip gonlumuzu alir. Aslinda Azra ismindeki kisiler kesfedilmeyi bekleyen kisiler bence, biraz gec konustu benim kizim mesala ogretikce herseyi kapti ama kesfedilmeyi bekliyo bence hala 
0 oy
(24 puan)
Merhaba benim kızımın  ismide azra söyle diyim hem çok güzel hemde çok aksi oluyor:)) bence iki isim isim koyun ozaman ama ben hala çok seviyorum azra ismini
0 oy
(25 puan)
Benim kızımın adı Azra 5 yaşında. Gayet akıllı,fazlaca titiz ve pinpirikli :) benim cevremdeki Azralarin hepsi kendine baktirmayi seven tipte cocuklar. Benim kizim uysal cok sukur laf anlar söz dinler ama birazcık ınattır :D 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
3 cevap 319 göst.
21 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Slma_selma (109 puan) sordu
0 oy
1 cevap 165 göst.
21 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yusra-63 (18 puan) sordu
0 oy
9 cevap 316 göst.
4 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sevilbicer 04 (75 puan) sordu

651,021 soru

3,427,242 cevap

4,259,782 yorum

184,000 üye

...