0 oy
946 göst.
Doğum kategorisinde (293 puan)

Evet güzel anneler ve anne adayları. 19 temmuz saat akşam 7 buçuk gibi otururken suyumun boşaldı birden. Hemen duşumu alıp hastaneye gittik. Doktor muayene etti sadece 1 cm açılmam vardı sancımda yoktu. Suyum hastanedede gelmeye devam etti saat akşam 10 gibi yatışımı yaptılar nst ye bağladılar. Sancım gelmeye başladı önce beş dakikada bir sonra iki dakikada bire düştü. Ve oğluşum gece 1 buçukta doğdu. Benim için tam bir bayram sürprizi oldu çünkü hiç beklemiyorduk. Bir kaç hafta erken doğmasına rağmen çok şükür kilosu ve sağlığı yerinde. Bugün evimize geldik. Bursa Şehir Hastanesinde yaptım doğumunu. Ebeler çok iyiydi çok güzel ilgilendiler hepsine çok teşekkür ediyorum. Darısı bütün hamilelerin başına inşallah<3 Sorusu olan varsa cevaplayabilirim :)

5 Cevap

0 oy
(1,234 puan)

Oncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın canim cinsiyeti nedir bebeğiniz erken gelmiş kaç kilo dogdu acaba bende tam 37 haftaligim sıcaktan bunaldım bu hafta doğsa diyorum:D

(293 puan)
Teşekkür ederim canım. Bebeğim erkek 3.360 Gr doğdu. Darısı başına inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(38 puan)
Allah anali babali büyütsün gozunuz aydin..37+2 de bursa sehir hastanesi aciline geldim sancim cikti yatis dediler yatmadim alttan muayane olmadim istemedim yani..Ağrıların siklasinca gel dedi doktor..Dün gittim nstye bagladi alttan muayene oldum 1 cm acilma vardi daha doğumun basindasin dedi ebe eve geldim 2 3 saat sonra kahverengi lekelenmem oldu..Heralde alttan baktığı icin oldu.Agrin artarsa gel dedi oda.Bugun bebek sertleşip duruyo baya hareketli hissediyorum ne yapsam bilemedim 37+5 olduk..Su ve nisan yok daha..Bebek nasil kilosu hastanedekiler vs
(293 puan)
Öncelikle sağol canım. Benimde açılmam 1 cm di ama benim suyum baya boşalmıştı o yüzden doğuma aldılar. Alttan muayene sonrası benimde kanamam oldu. Lekelenme olmasıda normal diye biliyorum. Bebeğim 3.360 Gr doğdu. Benim doğum yaptığım geceki ebeler çok iyiydiler ilgileride güzeldi.
(38 puan)
Darisi hayirla başıma insallah.1 gece mi kalacaksınız odalar vs nasıl refakatçi olarak bayan mi istiyorlar
(293 puan)
Odalar iki kişilik ve tek kişilik. Tek kişilik boş yer olmadığı için iki kişilik odada kaldım. Ama sorun değil çok temiz ve sürekli dezenfekte ediliyor. Refakatçi bayan olması lazım. Doğumum gece olduğu için 24 saat kaldım. Yani iki gece yatırdılar. Çok memnun kaldım açıkçası.
(38 puan)
Cok sevindim olumlu olmasına darisi basima ınsallah
0 oy
(29 puan)
Hayırlı olsun gözünüz aydın . Bende 37+1 ne zaman doğacak diye sabırsızlıkla bekliyorum o kadar çok kokusunu içime çekip kucağıma almak istiyorum ki ... Gün içerisinde hiç belirti oldu mu suyunuzun geldiği gün ne bileyim bel ağrısı kasık ağrısı gibi yoksa normal günlük yaşamınız gibi miydi birden idrarırınızı kaçırır şekilde mi geldi ilk gebeliğim doğumda yakın ya o kadar paniğim ki nasıl olacak diye
(293 puan)
Teşekkür ederim canım. Gün içinde hiçbir belirtim yoktu kasılmalarımda çok değildi. Biraz iş yaptım balkonu falan yıkadım sonra dinleneyim dedim. Otururken birden bire boşaldı. İdrar gibi değil zaten anlıyorsun su olduğunu.
(29 puan)
Ne temizlik yapıyorum evde bir bilsen günde iki kez balkon yıkadığım oluyor hiç hamile gibi kendimi kısıtlamıyorum yapıyorum ama hareket iyidir diye hiç etkilenmedim temizlikten bugün yine temizlik yaptım . Bazen diyorum çok istiyorum Allah'ın işine karışırmış gibi olmasın diye vardır rabbimin bildiği diyorum . ..
(293 puan)
Bende bu hamileliğimde düşük riskini atlattıktan sonra hiç kısıtlamadım kendimi. İlk hamileliğimde ne yürüyüş nede iş yapmıştım 10 saat sancı çekmiştim. Bu hamileliğimde sancı sürem daha kısa doğumum daha kolay oldu Rabbime şükürler olsun.
(29 puan)
İnşallah benim doğumumda kolay olur ben çok hareketliyim çoğu zaman eşim kızıyor zaten sen yine mi temizlik yaptın vs. Felan bişe olur diye korkuyor ama verende Allah alanda sonuçta hamd olsun inançlıyız ağır felan kaldırmıyorum ama evimi temiz tutuyorum ben yapmasam kim yapacak zaten rahatta edemiyorum hamd olsun geldik 37. Haftaya bakalım prensesim ne zaman gelecek
0 oy
(1 puan)
Hayırlı olsun :) Allah analı babalı büyütsün ☺ benim size bir sorum olacak ben 15 haftalik hamileyim bursa şehir hastahanesinde önerebileceğiniz doktor var mı? Doktorunuz kimdi ?
(293 puan)
Çok sağol canım amin inşallah. Ben kontrollerime hep Serhat Ünal'a gittim. Çok memnun kaldım çok ilgili ve iyi bir doktor istediğin her soruyu çekinmeden sorabilirsin.. Doğum yaptığım gece nöbetçi doktor Yılmaz Çetin di. O da en iyi doktorlardan biridir.
0 oy
(135 puan)

Merhaba. Bebisinize uzun ömürler dilerim. Sağlıklı ve sıhhatli inşallah. Benim iki sorum var.


1. Hastane odası süslemeye izin var mi? 
2. Hastane lohusa şerbeti veriyor mu?

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 338 göst.
19 Mayıs 2023 Doğum kategorisinde Seymanur5552 (27 puan) sordu
0 oy
4 cevap 444 göst.
16 Mart 2022 Doğum kategorisinde Esos1 (20 puan) sordu
0 oy
3 cevap 684 göst.
22 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nuraycmk (24 puan) sordu

655,898 soru

3,446,100 cevap

4,280,986 yorum

185,302 üye

...