0 oy
1,291 göst.
Doğum kategorisinde (112 puan)
Merhaba hanımlar ben 4 aylık hamileyim ve önceden ameliyat geçirdim için sağlım açısından normal dogum olması gerekiyor. İnşallah öylede olur. Benim şikayetim bu benim ilk hamileliğim ve ben normal dogum istiyorum dedim de insanlar ay çok fena. Çok zordu... dogum çok kötü birşey gibi şeyler söylüyorlar. Doğum bu tabiki zor olacak ama böyle söyleyip insanları korkutmanın ne gibi bir anlamı var bu kadar mı kötü?

27 Cevap

0 oy
(459 puan)
Bu sistem sezeryani cici normali kötü gösterdi. Neymiş prenses doğum mus değişik değişik şeyler çıkardı. Oysa normal doğumda ne müjdeler saklı boşver kimseye kulak asma zorlukları var bazıları çok kolay yapar bazıları zor ama sonunda bebeği sağlık ile kucağına almak en güzeli dualarını et Rabbim yardımcı olsun.
-Reklam-
0 oy
(74 puan)
Yüzyıllardır kadınlar doğuruyor eskiden sezeryanmı varmış benim annem 3 çocuğunuda evde doğurmuş kim ne derse desin normal doğum yapanlar nasıl yapmış bizden ne fazlaları var hep öyle düşündüm oyüzden bi sağlık sıkıntısı olmadığı sürece normal doğum istiyorum zorsada zorluğunu görmek istiyorum. Tabi sezeryan olanlara lafım yok herkesin kendi tercihi tabiki demek istediğim normal yapanlar nasıl yapıyorsa bizde Yaparız hiiç takma kafana. 
0 oy
(361 puan)

ONCELIKLE HER SEYIN KOLAYINI VEREN ALLAH.


DOGUM GELEN CANIMIZDAN BI PARCA.

NORMAL DOGUM TABI KI SEZERYANDAN SAGLIKLI VE CABUK AYAGA KALKA BILECEGIN BI DURUM.

HELEKI KADIN SAGLIGINA GELINCE MUTHIS.


SADECE ARA SIRA SANCINDA 2.3 DEFA FAZLA ADET SANCISI GIBI SIDDETLI SANCI OLACAKYI O KADAR.


VE BEBEGINI KUCAGINA ALINCA YEMIN EDERIM HEMEN O AGRILARI UNUTUR GIBI OLACAKSIN.


DOGUM KITU BI SEY OLSAYDI 10.15 TANE DOGURAN KADINLAR VAR HATTA TATLADA DOKTOR OLMADAN.



BEN SU AN 40 YASINDAYIM 35+4 HAFTALIK VE  19 SENE ONCE DOGUM YAPTIM.

40 YAS OLMASINA RAGMEN HIC KORKMUYORUM ZOR OLA BILIR DIYE.


NEDENI SU:

CUNKU ALLAHA O KADAR INANIP GUVENYORUM KI HATTA BAZEN BENIM DOKTORUM SADECE ALLAH DIYORUM...


SAGLIKLA ALALIM BEBEKLERIMIZI KUCAGIMAZA INSALLAH.

AMIN.
0 oy
(310 puan)
Oyle diyenlerin hep de 2 den fazla cocugu o kadr kotu olsaydi onlar dogurmazdi benimde 5 aylik oldu kizim dogum yaptim tam kolqy degil ama korkutmalarina da izin vwrme kendi kendine cesaret ver benimde ilk dogumumdu.adet agrisi gibi basliyor saat gectikce bi doz artiyor oyle dusun.
0 oy
(489 puan)
Öyle şeyleri asla umursama ben gerçekten hiç umursamıyorum zor da olsa o doğum oluyo sonunda bu mucize var en azından o iyi hissettiriyo insana bunları düşünüp söyleyen insanlar ikinciyi üçüncüyü dogruyo onlara mi inanacaksin Allah aşkına bilmiş bilmiş konuşmak için konuşuyorlar zorluklar olacak tabi hamileliktede çok zor geçiren insanlar var bazılarında çok kolay geciriyo doğum da öyle hiç kafaya takma bile isteye gidip ameliyat olmaktan iyidir o doğal süreci yaşama ha bebek gelmez sezeryan gerekir o da hiç önemli değil zamana bırak kendini
0 oy
(2,063 puan)
Valla istediği kadar zor olsun. Normal doğum olsun diye duâ ediyorum. Sancıdan ölecek değilsin. Birkaç saat sabredebilirsin. Sonu güzel. Bir rahatlama, hafifleme, kucağında bebeğin.. 

Sezeryanda sonradan bebeğini rahatça kucağına bile alamiyorsun. Rahat hareket yok. Yok gaz çıkarmaya çalış, yok dikiş patlar mı, yıllar geçse az üşüsen dikiş yeri sızlıyor. Ay hiç uğraşamam. Saatlerce sancı çekmeye razıyım. Boşver o söylenilenleri..
0 oy
(14 puan)
Hiç korkacak birşey yok canım. Maalesef düşüncesiz olanlar çok. 2 doğum yaptım ikiside normal. Doğumu yapınca öyle bir rahatlıyorsun ki anlatılmaz yaşanır resmen. Sezeryan olmak daha zor bence hemen toparlanamıyorsun ağrın daha çok oluyor.. Allah bir kolaylık veriyor mutlaka 

İlgili bir soru bulunamadı

652,231 soru

3,432,160 cevap

4,265,030 yorum

184,340 üye

...