0 oy
158 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (599 puan)
İzmir 9 eylüle giden varmı nasl randevu alıyorsunz memnunmusnz
Gebelik haftası 16

1 cevap

0 oy
(121 puan)

Direk 182 den veya hastaneyi arayarak randevu alınmıyor. Google dan dokuz Eylül randevu yaz çıkıyor karşına oraya bilgilerini yaz ve direk randevu alacağın bölüme tıkla randevu varsa çıkıyor yoksa dolu diyor. 

Bir arkadaşım iki çocuğunu da sezeryan yaptı orda çok memnun kaldı.
Bir arkadasimda gebelik takibi için gitti 6. Ayına kadar ama memnun kalmadı başka hastaneye gitti.
Dokuz Eylüle bende gitcektim ama randevu olayı çok sıkıntılı o yüzden mecbur özele gidiyorum.
Birde dokuz Eylül'de sabit bir doktora muayene olamıyorsun o gün poliklinikte kim varsa o muayene ediyor. Randevu almak için girdiğindede göreceksin zaten doktor adı yazmaz poliklinik 1, poliklinik 2 diye yazar. 
(121 puan)
Bende randevu alamadım arkadaşım gitmisken sana randevu alayım hastaneden dedi. İnternet sitesine girip ordan alsın randevusunu demişler. Dene yine de şansını. Bu Corona dan dolayı saçma bir sistem oldu maalesef sanki kadın doğum doktoru Corona hastalarına bakıyor da böyle bahane üretiyorlar işte saçmalık.
(599 puan)
Biz sankı bilmiyoruz internt sitesndn almayı yok randevu yok yanı ne yapalm gidicm bakalm söyliycm olmadı özele gidrrm belki siz nerde ki. Özelr gidiyrsnz fiyatı nasl
(121 puan)
İlk karataş a gittim 135 TL muayene ücreti. Sonra egepole geçtim 175 TL muayene ücreti. Egepolden daha memnun kaldım.  Pahalı ama böyle randevu sorunu çok oluyo doktor bulunmuyor. En azından özelde birşeyim olsa doktoru arayıp bilgi alabiliyoruz yada mesaj atıyorum cevap veriyo
(599 puan)
Dogumu oradamı düşünüyorsunz peki
(121 puan)
Evet orda düşünüyorum
-Reklam-

655,903 soru

3,446,118 cevap

4,281,023 yorum

185,303 üye

...