0 oy
133 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Hanımlar merhaba. 8+1 hamileyim. 6+4 ten beri ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Bazen çok az bazen çamaşırı kirletecek kadar yoğun. Doktora ilk gittiğimde  proteston iğne  yapıldı(6+4te). O günden beri de 200lük 2 doz Protestan fitil kullanıyorum. Genellikle dinlendiğim günler geçiyor. 

Böyle bir durum yaşayıp atlatan tecrübeli anneler var mı? İlk gebeliğin.
Gebelik haftası 8

1 cevap

0 oy
(662 puan)
Dinlendiğinde geçiyor diye kendi ağzınla söylüyorsun. Niye kalkıp iș yapıyorsun doktorun sana hiç kalkmadan yatacağını söylemedimi? Ayakta dolanırsan tabi kanaman olur düșük riskini yatarak atlatırsın. Kalkıp bir iș yapma yemek ve wc harici ayağa kalkma ondan geçmiyor. 
Neden böyle kaba üslüp kullanıyorsunuz acaba
(662 puan)
Kaba değilim. Sadece kızdım. Ve kızma sebebimde kendisine ve bebeğine birșey olacak korkusundan. Bașka bir sebebi yok. Doktoru söylememiș anlașılan sadece istrahat edeceğini. Kalkıp bir iș yapmaması gerektiğini. Öfkemin temelide bazı bu tarz doktorlara zaten.
(6 puan)
Hayır  doktor yat dinlen falan demedi zaten ben de agir iş yapmıyorum . Normal hayatıma devam etmekle yatmak arasındaki farklı söyledim sadece.
(662 puan)
Kuzum agir bir is yapip yapmamanla bir alakasi yok ayakta bile cok gezinmemen gerekiyor. Ben bir merdiven ciktim diye az daha cocugumu dusurecektim. Bende yatarak atlattim. Nasil olsa ilac kullaniyorum diye dolanma cocuk zaten tutunmaya calisiyor ayakta durmanin bile etkisi var. Allah gostermesin cok uzulursun. Bende uzulurum bende hamileyim tepkim bu yuzden zaten kirdiysam affola.
-Reklam-

647,044 soru

3,412,472 cevap

4,242,118 yorum

182,890 üye

...