0 oy
333 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
kapalı
Meraba  kizlar 26 haftalik gebeyim..iki Haftadr Gecmek bilmeyen burun akintisi oksuruk hafif Ates var ne yaptimsa Gecmedi.Dunde Sehir Hastanesine Gittim Kovid testi filan ugrastim negatif cok sukur .Son iki gundurde dis etlerim sisti migren tawan yapti aglamaktan canim cikti yemekte yiyemiyorum..bi cozum onerin Nolur Kafayi Yicem..bu Agrilar icin napnaliyim?
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(23 puan)
Merhaba . Cok geçmiş olsun. Hamileyken hasta olmak çok kötü bisey. Bende hasta olmuştum acile gittim ilaç vermediler. Günde iki kere falan ıhlamur iç benim öksürüğüme iyi gelmişti. Tuzlu suyla gargara yap boğaz iltihabına iyi geliyor. Ben pekmez falan yemiştim hem enerji veriyor hem öksürüğune iyi gelir. Terlersen hemen üstünü değiş. Ateşin için ılık duş al. Yemek olarak hafif şeyleri tercih etmeye çalış yoğurtlu biseyler yemeğe çalış bence. İnşallah hemen iyileşirsin :(
-Reklam-
0 oy
(53 puan)
Benimde aynıydi canım bol bol su iç kekik çayi iç tarhana yap sıcak şeyler iç nane limon kaynat iç faydasını goruceksin emin ol ben öyle iyi oldum benden. De şüphelenip test falan yaptılar bişey çıkmadı çareyi bunlarda buldum ben :) 
0 oy
Canım suyu kaynat bi leğene koy,yat koltuğa xok dikkatli şekilde suyu da yanına al eşine de şöyle üstünü sıkı sıkı kapatsın durabildigin kadar dur icerde ve terle insallah atlatırsın benim eşim hasta olunca perişan oluyor resmen hasta olur olmaz yaparım 2 gun üst üste yapınca geçer inşallah sana da yarar kuzum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 381 göst.
3 Kasım 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde meltemmmm (72 puan) sordu
0 oy
3 cevap 151 göst.
4 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Deniz 04 (52 puan) sordu
0 oy
2 cevap 193 göst.
4 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilakbr (1 puan) sordu
0 oy
2 cevap 207 göst.
3 Mayıs Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Esra01011 (8 puan) sordu

650,298 soru

3,424,467 cevap

4,256,633 yorum

183,769 üye

...