0 oy
410 göst.
Doğum kategorisinde (144 puan)
Hanımlar merhaba doğum hikayemi anlatacağım eğer merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.ben 26 temmuz  pazartesi günü bebeğimi kucağıma aldım.  Kendi isteğimle normal doğum olmadım sezeryanla alınmasını istedim. Çünkü çok korkuyodum. Her şeyin normal olanı daha iyidir evet ama hiç pişman değilim iyi ki o kadar acı çektirmedim kendime.tabi ki cesareti olan normali denesin:) sabah saat 8 gibi hastaneye gelip kovid testimizi olduk ve yatışımız yapıldı. Daha sonra 11. Buçuk gibi kıyafetlerimi giyinip ameliyathaneye indim. Kesin ve net bir şekilde genel anestezi istiyodum. Ama anestezi uzmanlarım beni ikna ettiler spinal oldum.daha önce çok şey okumuştum belden uyuşturma hakkında yok sırt ağrısı yok baş ağrısı  kalıyo hiç biri olmadı iyi ki yarıdan uyuşturuldum. Ve genek anestezide sonda uyuşturulmadan önce takılıyomuş beni uyuşturup  sondayı taktılar. İlk elektirik çarpıyormuş gibi karıncalanma oluyomuş gibi bi his oldu ve ben hissediyorum zannettim ama o sırada çoktan kesmişler bile.. yani hiç bi şey hissetmedim.sonra biraz kalbim sıkıştı  omzuma  böyle  hafif mayhoş bi ağrı girdi. Sonra midem bulandı kustum ama aç olduğum için bi şey gelmedi  zaten sürekli iyi mıısn diye  sordular tabi bu sırada bebek çoktan çıkmış kilosu falan ölçülüyodu. Dikiyorlarmış bi de bastırıyorlardı hissediyrm ama ağrı falan sıfır zaten narkoz bana da etki etmiş  kafam bir milyon. Yanı kısacası ameliyat anııı aşırı  basit ve kolay. Çıktıktan sonra odaya alındım altıma bez koymuşlardı ayaklarım uyuşuktu 3 saat sonra yavaş yavaş uyuşukluk geçmeye  başladı hemşireler geldiler yürütmek için sonra sondayı çıkardılar hafif uyuşuk olduğu için pek ağrımadı yürümeye çıkarken işte o zmn gerçekten çok zordu kalkarken ameliyat yeriniz çok fena yanıyor  yürüyüşe çıkmadan önce ağrı kesici  vurmanızda fayda var o zmn daha kolay olur. Sonra gaz çıkarmanız falan gerekio çişe çıkmanız gerekio  falan . İstediğiniz zaman ağrı kesici vuruyorlar. Ben gecesi bebeğimi kendim aldım kucağıma falan altını değiştirdim. İkinci günümüzdeyiz çıkışı bekliyoruz çok şükür  daha iyiyim kendim baksam zorlanırım ama yapabilirim anlattıkları kadar da kötü değilmiş  allh tüm hamilelerimize yardim etsin inşallah:)

3 Cevap

0 oy
(500 puan)
analı babalı büyütsün inşallah tatlım, Rabbım hayırlı ömürler versin ❤️
(144 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(174 puan)
Ben daha önce başka bi ameliyatta narkoz aldığımda çok saçmalamıştım spinal dede oluyo mu o saçmalama:) hayırlı olsun buarada :) 
(144 puan)
Yok saçmalama falan olmuyo:)ama bi hoş  oluyosunuz benim başım falan dönüyordu sadece her şeyin farkındaydım
0 oy
(63 puan)
Maşallah canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin gozun aydinn.Okurken biraz heyecanlandim mutlulugun yanı sıra. Bende 2hafta sonra 2. sezeryanimi olucam insallah.Herseyi bildigim halde korkum var ama bi an önce de yavruma kavusmak istiyorum tabiki:)
(144 puan)
Allah yardımcınız olsun inşallah:)

İlgili bir soru bulunamadı

651,028 soru

3,427,271 cevap

4,259,812 yorum

184,003 üye

...