0 oy
345 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2 puan)
yeniden gösterildi

Merhaba;

Ben 2 kere düşük yaptım ilk düşüğüm 2 aylıktı 2.si 1,5 aylıktı. Sonra doktorum üni'ye gönderdi ve kan pıhtılaşması çıktı. Hamile kaldığında doktoruna benim kan pıhtılaşmam var diye söyle dedi ve çok şükür hamileyim şuan bende doktoruma söyledim tabiki oda bana folik asit progestan iğne Oscapar verdi 0.4 ml olandan her hafta Cumartesi günü 1 enfeksiyona  2 ampul oluyordum doktorumda özel hastanede şuan ki 1.Devletteydi 2.Özeldeydi doktorum... Ben şuan Oscapar 0.4 ml iğne kullanıyorum 13 hafta 4 günlük şuan rabbime binlerce şükür... 8 tane kaldı iğnem ağustos 3. bitecek iğnem 14 ağustos' tada kontrolüm var. Ama bu iğneler bitince kullanmayacağız dedi. Bende korku ve endişe duyuyorum acaba iğneleri bırakırsam bebeğime zararı olur mu? Yardımcı olur musunuz sevinirim:)

Gebelik haftası 13 hafta 4 günlük

4 Cevap

0 oy
(53 puan)
Merhaba suan ayni durumdayız 2 düşük yaşadım suan 20+3 haftalik hamileyim. Oksopar iğne doğuma kadar devam progestan devam 5 günde 1 de iğne oluyorum. Oksopar a full devam etmek gerekiyor.
(2 puan)
Öncelikle çok teşekkür ederim. Progestanı 11 hafta iken bıraktık düşük tehlikesini atlattık dedi. Oscaparda en son 2 kutu verdi bunuda bırakacağız dedi. Şuan 8 tane kaldı ama tabi bende şüphe korku var bırakırsam birşey olur mu diye...
-Reklam-
0 oy
Kuzum bendede var pihtilasma.amma ben iki cocugumdada doguma kadar iyne kullandim.4 dusukde bende var.bana tahlile gore kesiceyiz dedi her iki hafdadan bir tahlil yapiyordu tahlil kotu cikiyordu düzəlme olmadigi icin hatta dogumdan sonrafa 3 gun kullandim.
Sor tabii sakya gelmez eyer pihti varsa. ben 9 ay gobekden yaptim.doktorum gobekden daha etkili olacagini soylemisdi.amma kol ve bacakdanda yapan var.
(2 puan)
Bende bu süreçte sürekli göbekten yaptım. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için yardımcı olduğunuz için...
Rica ederim.bu sefer alir kuzunu kacagina sag salim insallah
(2 puan)
Amin Allah'ım inşAllah...Rabbim olmayanlarda nasip etsin. Kimseye evlat hasreti yaşatmasın...
Amin canim
0 oy
(802 puan)
Kardeşim de iki düşükten sonra kullandı o ilacı 0.6 ve her gün doğuma kadar kullandı. Çok şükür sağlık bir kız yeğenim oldu yarın 1 yaşına giriyor. Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin. Onun doktoru bir gün bile kaçırma saati saatine vur dedi. Çok şükür 
(2 puan)
Öncelikle çok teşekkür ederim. Ben 0.4 olanı kullanıyorum. Banada neden doğuma kadar kullanacağız demedi anlamadım aslında gidince sorsam diyorum. Maşaallah doğum gününü her ne kadar  tanımasamda en içten dileklerimle kutlar nice uzun yıllar dilerim...Bende hergün saat 13:00 da oluyorum.
0 oy
(802 puan)
Birde bu iğneden bir saat önce ve sonra yoğurt tüketme 
(2 puan)
Öncelikle çok teşekkür ederim. Yok tüketmiyorum da ama nedenini sorabilir miyim? İğneyimi etkiler...
Bak bunu bende biliyorum iynenin etkisini azaltiyor.
(2 puan)
Hmm teşekkür ederim peki.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
14 cevap 1,489 göst.
0 oy
1 cevap 484 göst.

647,194 soru

3,412,999 cevap

4,242,780 yorum

182,932 üye

...