0 oy
658 göst.
Doğum kategorisinde (61 puan)
36+5 de normal doğum ile ikinci bebeğimi çok şükür doğurdum darısı doğum yapacaklara 

7 Cevap

+1 oy
(86 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hayırlı olsun cnm bizde daha tik uok 39hfta4,gün olduk
(61 puan)
Bol bol duşa gir ben o kadar çok suya girmiştimki işte böyle erken geldi biraz. Deniz havuz duş hava sıcak olunca sıcağa hiç gelemem bol bol ılık soğuk duşa girmeni tavsiye ederim
-Reklam-
+1 oy
(6,107 puan)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ♥️
0 oy
(96 puan)
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün insallah. bebek sağlıklıdır insallah kuvez durumu oldu mu acaba ?
(61 puan)
Çok şükür olmadı bugün taburcu olduk bile dün doğum yaptım
(96 puan)
Oh cok sukur allaha .kac kg dogdu bir de boyu nasil ? :) ben de ayni haftadayim da o yuzden merak ediyorum :)
(61 puan)
3kilo 75 gr. 46 cm :)
0 oy
(184 puan)
Allahim hayırlı büyütmeyi nasip etsin inşAllah Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah Amin
0 oy
(41 puan)
Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin inşallah darısı bana 
0 oy
(1,035 puan)
Canım hikayeni yazacakmısın 
(61 puan)
İsterseniz paylaşırım
(1,035 puan)
Çok isteriz
(61 puan)
Paylaştım cnm sizin ilk doğummu merak ettiğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
0 oy
(61 puan)
Doğum hikayemi paylaşıyorum. 36.haftada kahverengi lekelenmem oldu endişe ettim tabi ve nst çektirdim sancım çıktı ben hissetmiyordum doktorum progestan kullanmamı istedi erken doğum olmasın diye işte 5 gün kullanabildim o zamana kadar ara ara sancılarım vardı hissediyordum gece 4 gibi yaklaşık 30 sn süren sancılar başladı tam karın ve aşağı kısımda dakika tutmaya başladım 10 dk. Bir düzenli geliyordu duşa girdim çıktım hala devam etti aslında 5 dkya kadar beklicektim ama biraz erken olduğu için endişe ettim sabah 6 ya kadar bekledim ve hastaneye koyulduk doktoruma haber verdim nst çektiler sonra dr gelip açıklığıma baktı 4 5 cm çok güzel dedi suni sancıya bile gerek kalmıcak dedi öyle de oldu 9 gibi sancı odasına aldılar beni işte lavman covid kontrol ebemin yine açıklık kontrolü falan derken lavmandan sonra duşa girdim ben yine baya kaldım duşta sancılarım baya zorluyordu ve sıktı bu defa yatmak istemedim ayaktaydım bir yerlere dayanarak gwlen sancıları geçiştirmeye çalışıyordum sonra ıkınma hissi gelmeye başladı ve ebem zaten ses tonumdan anlayarak hemen doğum odasına aldı işte gene açıklık kontrolü falan deeken doktorum geldi ilk doğumuma oranla bunda daha kısa zamanda ve çabuk doğum gerçekleşti çok şükür suni sancısız epiduralsiZ kesiksiz ama tabi doğduktan sonra yırtılmam oldu dikişim var toparlanmaya çalışıyorum bebekte sağlıkla doğdu çok şükür çocuk doktooru hemen hazırda bulundu zaten kontrol etti bu arada ebemiz muhteşemdi beni o kadar motive ettiki çok şanslıydım doktorumda öyle yani önce Rabbimin sonra onların sayesinde zor olsada hızlı bir doğum gerçekleşti. Rabbim hamilelerin ve doğum yapanlarınnyardımcısı olsun anne ve bebeğe sağlık sıhhat versin. 
(1,035 puan)
Masallah cok sukur hayırla dogurmussun ne mutlu sana. Acaba neden 36.haftada geldi ki mınnos
Bende suan 32 deyim belim cok agrıyor yuruyus filan yapamıyorum yapınca cok asırı pert oluyorum ayak tabanlarımda basmıyor ayagım buyudu fln. Normal dogum olsun istiyorum ama mınıcık bir organdan kocaman bebek nasıl cıkıyor. Korkuyorum birazda
(61 puan)
Cnm benim ilk doğumumda tam 37.haftada olmuştu o da martta oldu. Bu doğumda da onda da ben çok suya girdim ondan erken olmuş olabilir. Rahim ve vajina doğuma hazırlanıyor öyle pat diye çıkmıyor merak etme sancılar onu açıyor genişliyor ve bebek yumuşak yapısı ile ordan çıkıyor Allah öyle güzel yaratmışki hiç merak etme dünyada saniyede 4 bebek doğuyor bunu düşün ve herkes yapıyorsa bende yaparım de ki bazıları öyle zor fakir koşullarda yapıyor ona rağmen yani.
(1,035 puan)
Masallah guzel dusuncenızı taktir ettim.
Suya cok gırdım dedıgınz banyoda yıkanmak mı yoksa denize mı gırdnz. Ne gibi etkisi oluyor ki yıkanmak erken doguma mı neden oluyor.
(61 puan)
Yani deniz havuz ve gün içinde sürekli duş aldım diyebilirim su vucudu rahatlatıyor gevşetiyor ama tabi yine de Allahın takdiri bebek ne zaman isterse o zaman da gelebilir :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 683 göst.
11 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde aysushaysun (602 puan) sordu
0 oy
4 cevap 332 göst.
12 Şubat 2023 Doğum kategorisinde Hacerasan (3 puan) sordu
0 oy
1 cevap 183 göst.
16 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Minci (27 puan) sordu

651,253 soru

3,428,281 cevap

4,260,799 yorum

184,079 üye

...