0 oy
380 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
Kızlar eskiden bir süt içer bütün akşamı geçirirdim güzelde bir kilo verirdim sağlıklı. Acıkmazdım. Hamile kaldığımdan beri koca tabak makarna yememe rağmen 1 saat sonra midem kazınıyor sanki bebek karnımda yiyor her şeyi daha 6, 7 haftalığım öyle bir şeyde mümkün değil. 1.5 ay da 2 kilo aldım şimdiden zaten zayıf biride değilim çok. Sizde de böyle mi durum. 
Gebelik haftası 7

6 Cevap

0 oy
(135 puan)
Makarna gibi karbonhidrat tüketince bende de oluyo canım şekerin olmasın doktoruna danış bence 
-Reklam-
0 oy
(314 puan)
Kişiden kişiye değişir canım bu durum kimisi mide bulantısından hiçbir şey yiyemez ne güzel iştahın var yiyorsun ama bu haftada 1.5 kilo fazla geldi bana dikkat etmelisin yoksa doğuma kadar kontrol edemezsin gebelik şekeri vs olabilir sağlıklı şeyler tüketmeye çalış derim birde doktoruna durumu danışmanda fayda var 
0 oy
Yinede porsiyonu küçült az az sık sık ye derim bende açıklıyorum ama çok yememeye ve alışıyorum 18 haftalık olacaz 3 kilo aldım toplam
0 oy
(3,764 puan)
O açlık değil bence. Midede kötü bir his oluşuyor ve yiyince rahatlatıyor. Karbonhidrat tüketmeyin, protein ve kalsiyum grubu yiyin daha tok tutar. Acikma hissini birkaç leblebi ya da kepekli galetayla bastırın. Ogunlerinizin toplamını az az ve ara öğünlü olacak şekilde bölün.
0 oy
(163 puan)
Ay canim beni anlatmişsin ben ilk hamileligimde de ayni oluyodum bu ilk 3 ay devam etti ne yesem asla doymuyo ve 1 saat sonra midem bombos oluyodu hatta hic unutmam bi hafta sonu esimle kahvalti yaptık tıka basa yedim disari ciktik ve ben o kadar acikmistim ki midem büzüşmüş elim ayagim titriyodu acliktan oturdum yere sokagin ortasinda aglamaya basladim bana hemen bi simit al diye :)))) asiri komik bi hamiştim. Birde son ayda acikmam fazla oluyodu. Gebelik sekerime de bakmistim o zaman doktor herseyin normal demisti. Bu arada aşırı yememe ragmen 13 kilo falan almistim.  Şuan ikinci bebegime hamileyim geceleri karnimin gurultusundan uyaniyorum bu gebeligimde aynı. Sekerle alakali degil her gebelik farkli oluyo kuzum :)) Sana tavziyem herseyi ye istedigin olcude ye ama sekerli hazir gidalari tuketme birde ekmeğin kepekli olsun mümkünse . 
0 oy
(1,575 puan)
Yok benim 25gibi açıldı istahim

657,267 soru

3,451,866 cevap

4,288,133 yorum

185,642 üye

...