0 oy
537 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (200 puan)
düzenledi
Merhaba  

Egzamadan dolayı doktor memecon krem yazmıştı daha 2 kere kullandım vücudumda sivilce şeklinde kızarıklıklar çıktı bu kremi kullanıp böyle yan etkilerini yaşayan var mı?
Gebelik haftası 30

3 Cevap

0 oy
(2,349 puan)
Ben bi ara kullndm elimin içinde egzama var gebeligin ilk zamnlari baya kötü oldu kullnmak zorunda kaldim kulnmasam kanıyor. Doktora danismadm kremim vardi kullndigim yine onu kullndm.
(200 puan)
Yan etkisi oldu mu sizde ben ilk defa kullandım yan etki yaptı heralde
(2,349 puan)
Yok canm ben normalde de kullniyordum hamilelik öncesinde yine ortaya cikinca mecbur kullndm bişe olmadi bebeğm de iyi cok şükür.
-Reklam-
0 oy
(171 puan)
Canım ben de kızarıklık ve kuruluktan dolayı ectopix diye bi krem kullandım bikaç güne birden arttı tüm vücüdum kızarık oldu.Prednol hap kullanmak zorunda kaldım 20 gün. Azalınca momecon krem verdi sürdüm gecti ama bırakınca tekrar basladı. Dr ilaç alerjisi kontak dermatit dedi. Ama stresli bi dönemdeydim. Yaslı bir teyzemiz var o okudu sağolsun onun okumasıyla allah tarafından ancak kurtulabildim. 23 haftadaydım başladığında. Cok şükür şimdi birseyim yok. Kortizon kullandıgıma cok pişman oldum ama o an yapacak bir şey yoktu. 
(200 puan)
Doktor stresini alacak rahatlarsın dedi ben de tersine kötü oldum yarın tekrar gideceğim bakalım
(200 puan)
Okuduğu duayı biliyor musun
(171 puan)
Aslında bilinen dua ve sureleri okuyor ama köylerde belli insanlar olur ya bu hastalıklar için okuyan benim o sayede gecti allahın izniyle cok şükür.
0 oy
(267 puan)
Bende egzema var zaten çantamda hep bulunur bu krem şükür hamileliğimde egzemam fazla olmadı ama köylere gidince kaşıntım oluyor hemen kullanıyorum sabahına geçiyor yan etkisini görmedim elocon diye kremle karıştırip kullanıyorum daha iyi geliyor.

648,758 soru

3,418,767 cevap

4,249,653 yorum

183,372 üye

...